Τομέας 5 – Προιόντα – Υπηρεσίες

Δημοφιλείς επιχειρήσεις επώνυμων προιόντων – υπηρεσιών αυτοκινήτου. Βελτιώνουν, συντηρούν, εξ-ασφαλίζουν την οδική μας ασφάλεια. Δίνουν λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης. Η digital δραστηριότητα τους δεν γνωρίζει “σύνορα” και περιορισμούς.

Για να μην παίζεις την ζωή του παιδιού σου… κορώνα – γράμματα, πήγαινε στην PERAMAX S.Α. Είναι επίσημος αντιπρόσωπος των Britax Romer και Peg-Perego. Διαθέτει παιδικά καθίσματα, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου. Δείτε 2 special επιλογές με 1 κλικ!

Peramax Advance Fix  i-Size
Βασισμένο στο βραβευμένο και νικητή crash test ADVANSAFIX IV* το Νέο ADVANSAFIX i-Size (76-150 cm) πηγαίνει την ασφάλεια ένα βήμα παραπέρα. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »

Peramax - Britax KIDFIX III S
Το νέο κάθισμα KIDFIX III S από την BRITAX, σας δίνει την σιγουριά ότι έχετε δώσει στα παιδιά σας την ασφαλέστερη λύση και ότι έχετε προετοιμαστεί για οποιαδήποτε βόλτα ή ταξίδι με το αυτοκίνητο. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »