Τομέας 5 – Προιόντα – Υπηρεσίες

Δημοφιλείς επιχειρήσεις επώνυμων προιόντων – υπηρεσιών αυτοκινήτου. Βελτιώνουν, συντηρούν, εξ-ασφαλίζουν την οδική μας ασφάλεια. Δίνουν λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης. Η digital δραστηριότητα τους δεν γνωρίζει “σύνορα” και περιορισμούς.

Η Pioneer είναι μία κορυφάια εταίρία που ειδικεύεται σε προϊόντα ψηφιακής ψυχαγωγίας. Φροντίζει και για την διασκέδαση σας στο αυτοκίνητο, δημιουργώντας εξαιρετικά προϊόντα. Δείτε 2 προτάσεις με ένα κλικ!

Pioneer VREC-200CH
Θέλετε να γράψετε σε βίντεο μία βόλτα που θα κάνετε με το αυτοκίνητο σας ή να έχετε το "κεφάλι σας ήσυχο" σε περίπτωση που πρέπει να αποδείξετε ότι δεν είστε υπαίτιος σε ένα τροχαίο ατύχημα; Και στις δύο περιπτώσεις η VREC-200CH της Pionner, είναι η συσκευή καταγραφής που ψάχνετε! περισσότερα »

Pioneer DEH-S121UB
Mε το DEH-S121UB της Pioneer μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς FM, CD, smartphone Android και συσκευές USB, ή μέσω σύνδεσης με την θύρα Aux-In. περισσότερα »