Φαγητό για... γνώστες

2377 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο δρόμο προς το ιστορικό Μοναστήρι του Προυσού, στον οικισμό Γαύρο, περίπου 15 χλμ από το Καρπενήσι, θα συναντήσετε την γραφική ταβέρνα Το Χαγιάτι.

Η διακόσμηση και το ζεστό περιβάλλον σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση, σας προδιαθέτουν θετικά για το παραδοσιακό, καλομαγειρεμένο και σπιτικό φαγητό που ακολουθεί.  

Σας προτρέπουμε να δοκιμάσετε τις παραδοσιακές Ρουμελιώτικες πίτες, πιάτα απο κυνήγι, χοιρινή τηγανιά και το κοτόπουλο "Χαγιάτι". Επίσης, άριστες επιλογές συνιστούν η χοιρινή μπριζόλα, το κοκκινιστό και η ζυμαρόπιτα με τυρί και κολοκύθα

Στο τέλος θα έχετε και κέρασμα, χειροποίητο γλυκό του κουταλιού ή του ταψιού. Όλες οι επιλογές είναι παραδοσιακές συνταγές φτιαγμένες με μεράκι, από τα πιο αγνά υλικά.
Χαθείτε στο παραδοσιακό χωριάτικο ντεκόρ και γευθείτε τις πίτες του "Χαγιάτι", το καταπληκτικό βετούλι, την γίδα ή το αρνάκι και τον εξαιρετικά μαγειρεμένο κόκορα. Ότι και αν σας προτείνουν, απλά εμπιστευτείτε τους.

Το "Χαγιάτι" αποτελεί την ιδανική στάση στις εξορμήσεις και τις εκδρομές σας στην μαγευτική φύση της Ευρυτανίας προσθέτοντας στην συνολική σας εμπειρία.

Επικοινωνήστε με την ταβέρνα στο 2237041200.