Η υβριδική τεχνολογία είναι πιθανόν να χτυπήσει την πόρτα του πιο γρήγορου εργοστασιακού αυτοκινήτου παγκοσμίως.

Η υβριδική τεχνολογία είναι πιθανόν να χτυπήσει την πόρτα του πιο γρήγορου εργοστασιακού αυτοκινήτου παγκοσμίως.

Έρχεται η νέα Veryon με 1.600 ίππους!

7.807 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2012)

Η Bugatti ανακοίνωσε ότι ο διάδοχος της Veyron Super Sport είναι σχεδόν ένα χρόνο… μακριά, αφού σύμφωνα με τον αρχιμηχανικό της θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο αρχιμηχανικός της Bugatti, Jens Schulenburg, ανέφερε πως ετοιμάζουνε το διάδοχο της εκρηκτικής Veyron Super Sport, το οποίο πρόκειται να παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο του 2013. Ο Schulenburg δήλωσε ότι οι μηχανικοί επικεντρώθηκαν κυρίως στη μείωση του βάρους του ισχυρότερου εργοστασιακού αυτοκινήτου του πλανήτη, χωρίς όμως να χάσουν τα κρατήματα της ήδη υπάρχον μοντέλου. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί ίσως με τους ανθρακονημάτινους τροχούς, μειώνοντας το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου κατά 250 κιλά. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, ότι έγινε και μια μικρή αναφορά σχετικά με ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος θα βοηθάει για ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η νέα Veyron θα κρατήσει τον εντυπωσιακό 4πλά υπετροφοδοτούμενο W16, αλλά λέγεται ότι ο κυβισμός του θα αυξηθεί και από 8λιτρος θα γίνει 9,6 λτ. (!). Με τη βοήθεια ενός ηλεκτροκινητήρα η απόδοση μπορεί να φτάσει τους 1.600 ίππους, ενώ θα επιτρέπει στο «θηρίο» να εκτοξεύεται στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 1,8 δλ. και η τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 447 χλμ./ώρα.
FORD E-TRANSIT
NISSAN