Η Bugatti Chiron Grand Sport θα εξοπλιστεί είτε με targa οροφή σε σχήμα Τ, είτε με γυάλινη οροφή.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Bugatti Chiron Grand Sport θα εξοπλιστεί είτε με targa οροφή σε σχήμα Τ, είτε με γυάλινη οροφή.

Bugatti Chiron Grand Sport

5.205 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2016)

Ο διάδοχος της Bugatti Veyron, Chiron, θα αποκτήσει όπως φαίνεται και έκδοση κάμπριο που θα παρουσιαστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Στην έκθεση της Γενεύης 2016, η γαλλική φίρμα παρουσίασε την Bugatti Chiron, Αποτελεί το μοντέλο παραγωγής της Bugatti Vision Grand Turismo, που είχε παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2015. Για τον διάδοχο του πασίγνωστου μοντέλου, Bugatti Veyron που είχε ενταχθεί στην γραμμή παραγωγής ως coupe, θα προστεθεί και μια κάμπριο έκδοση που πιθανότατα θα ονομάζεται Bugatti Chiron Grand Sport.
Τον Δεκέμβριο του 2015, ολλανδικά μέσα ανέφεραν ότι η κάμπριο έκδοση της Bugatti Chiron θα παρουσιαστεί μετά την αρχή των παραλαβών της coupe έκδοσης το 2018. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η οροφή ενδεχομένως να είναι targa σχήματος Τ, με αφαιρούμενα μέρη κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Το εσωτερικό της, ως είθισται σε αυτές τις εκδόσεις θα είναι το ίδιο με την coupe έκδοση.
Η Bugatti Chiron Grand Sport αναμένεται να έχει τεχνικά χαρακτηριστικά ίδια με την Bugatti Chiron στην coupe εκδοχή της, έκτος από το βάρος και τις επιδόσεις σε 0-100 χλμ./ώρα. Θυμίζουμε πως η coupe έκδοση εξοπλίζεται με τον 8λιτρο κινητήρα, W16 με τέσσερα turbo, με τη συνολική απόδοση να φτάνει τους 1.500 ίππους και τη ροπή τα 1.600 Nm. Τα πρώτα 100 χλμ/ώρα έρχονται σε 2,5 δευτερόλεπτα και η ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα αγγίζει τα 420 χλμ/ώρα.
Όπως και η coupe, η κάμπριο έκδοση θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Η γαλλική φίρμα έχει επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν κρατήσεις για το ένα τρίτο της συνολικής παραγωγής, πριν από το λανσάρισμα της που αναμένεται το φθινόπωρο του 2016.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto