Κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μεγαλύτερου «αδερφού» του νέου Toyota Auris ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Εμφανίστηκε το Toyota Auris Touring Sports

2.597 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2018)

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μεγαλύτερου «αδερφού» του νέου Toyota Auris ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, παρουσιάζοντας την wagon έκδοση του ιαπωνικού hatchback.

Πριν από λίγο διάστημα η Toyota αποκάλυψε και επίσημα το Auris, ωστόσο το νέο ιαπωνικό hatchback όπως φαίνεται θα αποκτήσει και μεγαλύτερο «αδερφό» αφού η φίρμα εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός wagon μοντέλου και συγκεκριμένα στο Auris Touring Sports.
 
Το νέο μοντέλο συνελήφθη από κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς έχοντας πλήρες καμουφλάζ που δεν μας αφήνει να δούμε τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά, ωστόσο φανταζόμαστε πως θα ακολουθήσει τον ίδιο σχεδιασμό με το hatchback.
Πολλές πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο το μοντέλο λέγεται πως θα προσφερθεί στις αγορές μέσα στο 2019, και θα είναι βασισμένο στην πλατφόρμα Toyota New Global Architecture (TNGA), διαθέτοντας μεταξύ άλλων και υβριδικές εκδόσεις.
 
Μάλιστα φήμες κάνουν λόγο πως το Toyota Auris Touring Sports στην πρώτη του υβριδική εκδοχή είναι πολύ πιθανό να προσφερθεί με έναν κινητήρα 1.8 λίτρων, ενώ πιθανή είναι και ύπαρξη μίας δεύτερης που θα συνδυάζεται με ένα 2λιτρο κινητήρα.
 
Τέλος σε ότι αφορά της μη υβριδικές εκδόσεις, ο υπερτροφοδοτούμενος 1.2 λίτρων βενζινοκινητήρας θα βρίσκεται στη βάση της γκάμας, ενώ όπως συνέβη και στο hatchback, το Auris Touring Sports δεν θα διατεθεί με κινητήρες πετρελαίου.   

LINGLONG STOXOS TOP 5
test center