Επιστρέφει η Lancia Delta
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Επιστρέφει η Lancia Delta

5.666 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2021)

O CEO της Lancia, Luca Napolitano, δήλωσε πως το 2026 θα έρθει στην αγορά η καινούρια Lancia Delta και πως, λίγα χρόνια νωρίτερα, η Υpsilon θα λάβει διάδοχο.

Μετά την συγχώνευση της Fiat-Chrysler με τους Γάλλους του PSA Group, ο CEO του νέου ομίλου, κ. Carlos Tavares, που δημιουργήθηκε είχε σπεύσει να δηλώσει πως όλες οι εταιρείες που βρίσκονται υπό την σκεπή  της Stellantis, θα έχουν την ευκαιρία να αφήσουν το δικό τους στίγμα στην αγορά και να επιστρέψουν στις παλιές τους δόξες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Nέα Lancia Delta το 2026

Ο Carlos Tavares αποδεικνύεται πως δεν ψεύδεται καθώς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Luca Napolitano, CEO της Lancia, στην Corriere della Serra, η Delta θα αναγεννηθεί σε πέντε χρόνια, το 2026. «Όλοι θέλουν την Delta και για αυτό δεν μπορεί να λείπει από τα πλάνα μας. Θα επιστρέψει και θα πρόκειται για μια αυθεντική Delta, ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο, ένα μανιφέστο προόδου και τεχνολογίας. Και φυσικά θα είναι ηλεκτρική», τόνισε στο ιταλικό μέσο ο Napolitano.
 

Πάνω σε πλατφόρμα της Stellantis και με solid-state μπαταρίες

Aυτή την στιγμή, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε, ωστόσο η λογική λέει πως η νέα Lancia Delta θα βασιστεί πάνω σε μια ήδη υπάρχουσα πλατφόρμα του ομίλου Stellantis. Πιθανότατα, το δάπεδο που θα επιλεχθεί θα είναι το STLA Medium, μια εξέλιξη της eVMP. H Corriere della Sera ισχυρίζεται πως το νέο δάπεδο θα μπορεί να εξοπλιστεί με μπαταρίες solid-state που θα προσφέρουν αυτονομία 700 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση.
 

Έρχεται και νέα Ypsilon

Πριν έρθει η Delta στην αγορά, η Lancia θα λανσάρει τον διάδοχο της τωρινής Υpsilon. Το ιταλικό μικρό βρίσκεται ήδη 10 χρόνια στην αγορά και συνεχίζει να πωλείται αποκλειστικά στην Ιταλία. Ο διάδοχος της Lancia θα έρθει στην αγορά το 2024 και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα γίνει το τελευταίο μοντέλο της φίρμας που θα προσφερθεί με κινητήρες εσωτερικής καύσης, αφού από το 2026, η Lancia θα προσφέρει μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η Lancia σκοπεύει να χτίσει από την αρχή το δίκτυο αντιπροσώπων της για να φέρει τα μοντέλα της σε όλη την Ευρώπη.
  Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda