Αναβάθμιση για το Toyota RAV4: Πιο hi-tech καμπίνα
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αναβάθμιση για το Toyota RAV4: Πιο hi-tech καμπίνα

6.004 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2022)

Η Toyota παρουσίασε το αναβαθμισμένο RAV4 αποκαλύπτοντας μια σειρά από βελτιώσεις που αφορούν κυρίως την καμπίνα του ιαπωνικού D-SUV. Ψηφιακός πίνακας οργάνων, νέο σύστημα infotainment και ενισχυμένη σουίτα ασφάλειας Toyota Safety Sense για το RAV4.

Ακόμα πιο hi-tech το RAV4

Η Toyota αποκαλύπτει σήμερα μια σειρά αναβαθμίσεων και βελτιώσεων για το RAV4, που επικεντρώνονται στην αύξηση του hi-tech χαρακτήρα του μοντέλου. Οι αλλαγές εκτείνονται σε όλη τη γκάμα των υβριδικών και Plug-in υβριδικών εκδόσεων, στις οποίες παράλληλα ανεβαίνει ακόμα περισσότερο και ο πήχης στο επίπεδο της ασφάλειας με νέες λειτουργίες που προστίθενται στη σουίτα Toyota Safety Sense.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με το πιο πρόσφατο infotainment

Ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω, το φρεσκαρισμένο RAV4 υιοθετεί το πιο πρόσφατο σύστημα πολυμέσων της Toyota που διαθέτει μια νέα έγχρωμη οθόνη υψηλής ευκρίνειας 10,5 ιντσών. Το στάνταρ σύστημα παρέχει πλοήγηση βάσει cloud που επιτρέπει τον ακριβή προγραμματισμό ταξιδιού με πληροφορίες που ενημερώνονται συνεχώς. Μάλιστα χάρη στην πακέτο δεδομένων «Smart Service», οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα πιο πρόσφατα συστήματα πολυμέσων και πλοήγησης της Toyota χωρίς να χρειάζεται να συνδέσουν τα smartphone τους με το όχημα. Αν πάλι το smartphone συνδεθεί μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής MyT, οι οδηγοί μπορούν να παρακολουθούν διάφορες πληροφορίες σχετικές με το αυτοκίνητο, όπως αναλυτικά στοιχεία οδήγησης, επίπεδα καυσίμου και άλλα. Αξίζει να σημειωθεί πως το RAV4 υποστηρίζει τη σύνδεση τόσο με Android Auto όσο και με Apple CarPlay.

Φωνητικές εντολές και απομακρυσμένος έλεγχος

Από εκεί και πέρα ο οδηγός μπορεί να επικοινωνήσει με το αυτοκίνητό του μέσω φωνητικών εντολών για ενέργειες όπως η ρύθμιση του κλιματισμού, η πραγματοποίηση τηλεφωνικής κλήσης ή το άνοιγμα και κλείσιμο των παραθύρων. Το «Hey Toyota» έχει σχεδιαστεί για να κατανοεί την ομιλία, οπότε αν πείτε «Κρυώνω» θα απαντήσει κλείνοντας τα παράθυρα ή αυξάνοντας τη θερμοκρασία του κλιματισμού. Το RAV4 διαθέτει περισσότερες απομακρυσμένες λειτουργίες τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει ο οδηγός, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεται μέσα ή κοντά στο όχημά του. Για παράδειγμα αν ο οδηγός δεν θυμάται εάν έχει κλείσει κάποιο παράθυρό ή εάν έχει κλειδώσει τις πόρτες αυτό μπορεί να γίνει απομακρυσμένα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center