Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ήδη σκεφτεί πως θα μπορούσε να ήταν το μοντέλο σε μία έκδοση wagon.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ήδη σκεφτεί πως θα μπορούσε να ήταν το μοντέλο σε μία έκδοση wagon.

Η νέα Rolls-Royce Phantom σε wagon;

3.019 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2017)

Μπορεί να μετράει ελάχιστες ημέρες, από τη στιγμή που έκανε την παρουσίασή της στο κοινό η Rolls-Royce Phantom, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ήδη σκεφτεί πως θα μπορούσε να ήταν το μοντέλο σε μία έκδοση wagon.

Συγκεκριμένα ανεξάρτητος σχεδιαστής έφερε στο φώς της δημοσιότητας ένα σχέδιο, το οποίο παρουσιάζει το νέο μοντέλο σε έκδοση wagon, παραμένοντας σχεδιαστικά (όπως είναι φυσικό), πιστό στο κορυφαίο μοντέλο που κατασκευάστηκε από την Rolls-Royce, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Για όσους αναρωτιούνται αν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να κατασκευαστεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο, να σημειώσουμε πως κατά το παρελθόν η αυτοκινητοβιομηχανία έχει προβεί σε αντίστοιχες κινήσεις, ενώ υπάρχει πάντα το κοινό που θα θελήσει να αγοράσει μια πιο σπάνια έκδοση ενός πολυτελούς μοντέλου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια διαρροή για τα επόμενα σχέδιά της.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως η όγδοη γενιά της Phantom, έκανε την εμφάνισή της την προηγούμενη εβδομάδα, φέροντας πλήθος αλλαγών και νέων στοιχείων, όπως μεταξύ άλλων ο ολοκαίνουργιος κινητήρας V12 twin-turbo 6.75 λίτρων, που παράγει 563 άλογα και 900 Nm ροπή.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
test center