8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μercedes-Maybach Edition 100: Ένας αιώνας πολυτέλειας

4.409 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2021)

Η Mercedes παρουσίασε τη νέα Edition 100 για τις υπερπολυτελείς Μaybach S-Class και Μaybach GLS, για τους εκατομμυριούχους που θέλουν να νιώθουν ακόμη πιο ξεχωριστοί.

Μια νέα έκδοση με όνομα Edition 100 για τη Maybach S-Class και τη Maybach GLS παρουσίασε η Mercedes. Συνολικά θα κατασκευαστούν 200 αυτοκίνητα στην έκδοση αυτή (100 για το κάθε μοντέλο).

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Μοναδικά χαρακτηριστικά και λίγους
Τα αυτοκίνητα στην έκδοση αυτή είναι βαμμένα σε ασημί και μπλε χρώμα και εξοπλίζονται με ένα σετ από μοναδικές ζάντες με νέο γκρι φινίρισμα. Εμβλήματα «Edition 100» υπάρχουν στα κατώφλια των θυρών και τις πίσω κολόνες, ενώ όσον αφορά στο εσωτερικό, βλέπουμε επένδυση από πολυτελές δέρμα που έρχεται σε αντίθεση μαύρο χρώμα και αρκετά εμβλήματα «Maybach 100 Edition». Σαν bonus, η μάρκα θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες, μια κουκούλα Maybach, άσπρο ή μαύρο χαρτοφύλακα από δέρμα και μια σειρά από άλλα υπερπολυτελή καλούδια.

Καταιγιστικές επιδόσεις προσφέρουν και τα δύο μοντέλα
Θυμίζουμε πως η υπερπολυτελής GLS εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V8 κινητήρα που αποδίδει 557 άλογα και 730 Nm ροπής που του επιτρέπει να πετυχαίνει το 0-100χλμ./ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα, με τη μέγιστη τελική ταχύτητα να ορίζεται στα 250χλμ./ώρα. Η Maybach S-Class, από την άλλη πλευρά, εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V12 κινητήρα 6,0 λίτρων απόδοσης 630 ίππων και 1.101 Nm ροπής που δίνει την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να πετύχει το 0-96 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα, με μέγιστη τελική τα 209 χλμ./ώρα.

Το 2022 θα έχουν τα αυτοκίνητα οι νέοι ιδιοκτήτες τους
Οι παραγγελίες θα αρχίσουν στην Γερμανία το τελευταίο τρίμηνο του 2021 και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν στις αρχές του 2022.
 
Θα φτιαχτούν μόνο 200 αυτοκίνητα
Η νέα Edition 100 για τις Μaybach S-Class και Μaybach GLS απευθύνεται στους εκατομμυριούχους που θέλουν να νιώθουν ακόμη πιο ξεχωριστοί.
Είναι οι Maybach εκδόσεις η επιτομή της πολυτέλειας στα αυτοκίνητα;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
fiat