Νέο «ηλεκτρισμένο» site από την Jeep

5.114 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2020)

Με την εμπορική διάθεση των νέων Plug-In Hybrid Renegade και Compass να αναμένεται μέχρι το τέλος του πρώτου 6μηνου του 2020, η Jeep εγκαινιάζει μία νέα ιστοσελίδα όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα μοντέλα με τα οποία η μάρκα μπαίνει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Τα Jeep Renegade και Compass είναι τα πρώτα μοντέλα με τα οποία η μάρκα θα περάσει στην εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης. Οι μηχανικοί εκμεταλλεύτηκαν την τεχνολογία των επαναφορτιζόμενων υβριδικών με στόχο να προσφέρουν τα οφέλη των μοντέλων της μάρκας, διατηρώντας παράλληλα σε χαμηλά επίπεδα την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Παράλληλα, οι άνθρωποι της εταιρείας υπόσχονται κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες λόγω του συστήματος τετρακίνησης, με τη χαρακτηριστική ονομασία 4xe.

Με στόχο το κοινό να έχει μια πρώτη γεύση για τη νέα εποχή που ανοίγει για την Jeep η εφαρμογή της υβριδικής τεχνολογίας, δημιουργήθηκε η σελίδα Jeep 4xe, την οποία μπορείτε να βρείτε στο jeep.gr, όπου γίνεται επεξήγηση μια σειράς χαρακτηριστικών που θα διαθέτουν τα υβριδικά SUV πρίζας. Με την τεχνολογία 4xe η ηλεκτρική κίνηση που θα μεταφέρεται μέσω των πίσω τροχών αναμένεται να δίνει μεγάλα ποσά ροπής ακόμα και με μικρές ταχύτητες, αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση της ισχύος από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και τον ηλεκτροκινητήρα.

Το λανσάρισμα των δύο υβριδικών μοντέλων της Jeep στην ελληνική αγορά αναμένεται τον Ιούνιο του 2020, με εκδόσεις που θα εκπέμπουν CO2 σε επίπεδα κάτω του ορίου των 50 γρ./χλμ..

home pro
test