Η μεγάλη πίεση δεν κάνει πάντα καλό, κάτι που γνώρισε από πρώτο χέρι ένα Peugeot 206.

Νερό «καθαρίζει» αυτοκίνητο (+vid)

2.923 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2018)

Όλοι θα συμφωνήσουμε πως όταν πλένουμε το αυτοκίνητό μας είναι προτιμότερο το νερό να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πίεση προκειμένου να γίνεται πιο εύκολη η όλη διαδικασία. Αλλά τελικά η μεγάλη πίεση δεν κάνει πάντα καλό, κάτι που γνώρισε από πρώτο χέρι ένα Peugeot 206.

Την απόφαση να προχωρήσουν σε ένα πείραμα προκειμένου να αποδείξουν πόση πίεση νερού αντέχει ένα αυτοκίνητο, πήραν οι άνθρωποι ενός καναλιού στο Youtube, με τα αποτελέσματα να μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.
 
Τι έκαναν; Πήραν ένα Peugeot 206 και αποφάσισαν μέσω μία ισχυρής αντλίας νερού να το «πλύνουν» με πίεση που έφτανε τα 3.000 bar (περίπου 43.500 psi). Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί η πίεση του νερού ήταν αρκετή για να καταστρέψει ολοσχερώς το αυτοκίνητο σε κάθε σημείο που πέρασε το νερό.
Τα τζάμια έσπασαν για «πλάκα», τα πλαστικά ξεκόλλησαν χωρίς καμία δυσκολία, τα λάστιχα σκιστήκαν μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου και το χρώμα από το αμάξωμα έφυγε, για να ολοκληρωθεί έτσι το… «καθάρισμα» του αυτοκινήτου.
 
Δείτε το αποτέλεσμα στο παρακάτω τρομερό βίντεο
 

test center
SEAT