Το νέο Toyota C-HR υπόκειται στα τελευταία στάδια δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες δρόμου στην Ιαπωνία

Το νέο Toyota C-HR υπόκειται στα τελευταία στάδια δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες δρόμου στην Ιαπωνία

Στα πράσα το Toyota CH-R

5.639 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2016)

H Toyota ελάχιστα πριν λανσάρει στις αγορές το πολυαναμενόμενο νέο της crossover CH-R, πραγματοποιεί τα τελευταία στάδια δοκιμών του στο δρόμο, με τον φωτογραφικό φακό να τα καταγράφει.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε το νέο Toyota C-HR να υπόκειται στα τελευταία στάδια δοκιμών, σε πραγματικές συνθήκες δρόμου στην Ιαπωνία. Σύμφωνα με όσα έχε ανακοινώσει η φίρμα το νέο crossover της θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στις αγορές στις 14 Δεκεμβρίου, ξεκινώντας την εμπορική του πορεία από την πατρίδα του, την Ιαπωνία, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα είναι διαθέσιμο και στη Μεγάλη Βρετανία. 
  
Όσον αφορά στα μηχανικά του μέρη, να υπενθυμίσουμε πως το ιαπωνικό μοντέλο θα στηρίζεται στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα TNGA της Toyota, την οποία φέρει και το νέο Prius. Όμως οι ομοιότητες των δύο μοντέλων δεν σταματούν εδώ, καθώς και το C-HR διαθέτει υβριδική έκδοση. Καρδιά του συστήματος είναι ο 1.800άρης κινητήρας, με τη συνδυαστική απόδοση να βρίσκεται στα 122 άλογα και τις εκπομπές CO2 να μην υπερβαίνουν τα 90 γρ./χλμ. Ο 1,2 λίτρων κινητήρας των 115 ίππων που θα εξοπλίζει την βασική έκδοση του C-HR προέρχεται από το Auris και συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό ή με αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων. Σε κάποιες ευρωπαϊκές αγορές θα διατίθεται και με 2λιτρο σύνολο βενζίνης. 
Παράλληλα, βασικό χαρακτηριστικό της σχεδίασής του είναι η coupe αισθητική του, κάτι που οφείλεται στο έντονα κεκλιμένο τελείωμα της οροφής, στα μικρά πίσω παράθυρα και στις κρυμμένες χειρολαβές των πίσω θυρών. Αναφορικά με τις διαστάσεις του, το Toyota C-HR θα έχει μήκος 4,36 μέτρα, πλάτος 1,79 μ., ύψος 1,55μ. (στην υβριδική έκδοση) και μεταξόνιο 2,64μ., ενώ ο χώρος αποσκευών του φτάνει τα 370 λίτρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
SEAT