Στις 26 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου.

Έρχεται η ανανεωμένη Porsche Panamera (+vid)

2.807 Επισκέψεις στο άρθρο (17/8/2020)

Μέσω μίας teaser εικόνας έγινε γνωστή η ημερομηνία την οποία θα αποκαλυφθεί η ανανεωμένη Porsche Panamera, ενώ παράλληλα η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πλήρες βίντεο με το ρεκόρ που πέτυχε το μοντέλο στο Nürburgring.

Η αναμονή για την αποκάλυψη της ανανεωμένης Porsche Panamera ήταν κάτι αναμενόμενο, ωστόσο σήμερα η γερμανική φίρμα γνωστοποίησε πως η αναμονή θα λάβει τέλος στις 26 Αυγούστου, όταν και θα πραγματοποιηθεί το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου.
 
Μαζί με την πληροφορία αυτή η Porsche δημοσίευσε και μία teaser εικόνα η οποία όπως μπορείτε να δείτε είναι σκοτεινή και το μόνο που αφήνει να δούμε είναι οι «υπογραφές» των εμπρόσθιων φωτιστικών σωμάτων. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως αναμένουμε την facelift Panamera να εμφανιστεί με ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, έναν νέο διαχύτη και μερικές αλλαγές στην καμπίνα.
 
Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η ανανεωμένη Porsche Panamera είχε πετύχει νέο ρεκόρ στην πίστα του Nürburgring για το οποίο και σας ενημερώσαμε.
 
Αρχικά η εταιρεία από το Zuffenhausen είχε δημοσιεύσει ένα τρίλεπτο βίντεο, που όμως έδειχνε αποσπασματικά κάποια πλάνα από τον γύρο που έδωσε το ρεκόρ στο επερχόμενο μοντέλο. Επί τη ευκαιρία λοιπόν της teaser εικόνας και της ημερομηνίας της αποκάλυψης του αυτοκινήτου, η Porsche προχώρησε στη δημοσίευση ολόκληρου του βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.
 
Θυμίζουμε πως η Panamera χρειάστηκε 7 λεπτά 29.81 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει ένα γύρο στην πίστα του Nurburgring Nordschleife.      
 

Mercedes
test center