Η Aigaion Ασφαλιστική, σύμφωνα με τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του έτους, παρουσιάζει κέρδη, μεγάλο δείκτη φερεγγυότητας και καλό χρόνο στην απόδοση αποζημιώσεων.

Η Aigaion Ασφαλιστική κερδίζει μερίδια αγοράς

Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/9/2013

Η Aigaion Ασφαλιστική βελτιώνει συνεχώς την εικόνα της ως εταιρεία, καθώς αύξησε την παραγωγή και το δείκτη φερεγγυότητάς της, ενώ ικανοποιούνται σε σύντομο χρόνο οι δικαιούχοι αποζημιώσεων.

 

Η Aigaion Ασφαλιστική παρουσιάζει μια πολύ καλή εικόνα, με τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του έτους να δείχνουν ικανά κέρδη, μεγάλο δείκτη φερεγγυότητας και πολύ καλό χρόνο για την απόδοση των αποζημιώσεων στους δικαιούχους.

Ειδικότερα, η Aigaion Ασφαλιστική αύξησε την παραγωγή ασφαλίστρων κατά 11,8%, σε σχέση με τους αντίστοιχους μήνες της προηγούμενης χρονιάς, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει τη θετική πορεία κερδών.

Επίσης, ο δείκτης φερεγγυότητας της εταιρείας ανέβηκε στο 170%, παρουσιάζοντας 14,2% αύξηση σε σχέση με την τελευταία μέτρηση στο τέλος του 2012, υπερκαλύπτοντας τόσο το απαιτούμενο Περιθώριο Φερεγγυότητας, όσο και τα στοιχεία ασφαλιστικής τοποθέτησης, χωρίς να είναι αναγκαία οποιαδήποτε ευεργετική διάταξη για παρέκκλιση στις μεθόδους αποτίμησης των Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου λόγω PSI+.

Επιπλέον, η Aigaion Ασφαλιστική αύξησε τα αποθέματα εκκρεμών ζημιών κατά 7% και το δείκτη αποθεματοποίησης κατά 3% σε σχέση με τα τέλη Δεκεμβρίου.

Τέλος, τους πρώτους έξι μήνες του 2013, η AIGAION Ασφαλιστική κατέβαλε αποζημιώσεις συνολικού ύψους 8,8 εκατ. ευρώ, αποπληρώνοντας το 60% των ζημιών που αναγγέλθηκαν κατά το διάστημα αυτό.

 

Τελευταία νέα