Με οδική Βοήθεια από την INTERAMERICAN θα καλύπτεται ο οδικός άξονας Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου μήκους 230 χλμ.

INTERAMERICAN: Οδική Βοήθεια στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου

Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/4/2014

Μια νέα συνεργασία ανακοινώθηκε μεταξύ της INTERAMERICAN και της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» για την παροχή Οδικής Βοήθειας στους διερχόμενους οδηγούς, σε μήκος 230 χλμ. συνολικά.

 

Στο πλαίσιο της ανακατασκευής του εθνικού οδικού δικτύου από τις
Ράχες Φθιώτιδας μέχρι το Κλειδί Ημαθίας, η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» συνεργάζεται πλέον με την INTERAMERICAN, προκειμένου ο εν λόγω άξονας μήκους 230 χλμ. συνολικά να καλύπτεται από την υπηρεσία της Οδικής Βοήθειας.

Πιο συγκεκριμένα, η INTERAMERICAN από τον Απρίλιο και έως το τέλος του 2015 αναλαμβάνει τη ρυμούλκηση και απομάκρυνση από το οδόστρωμα οχημάτων ΙΧΕ (ελαφρών) που ακινητοποιούνται λόγω βλάβης ή ατυχήματος, τόσο στο αναβαθμισμένο τμήμα του υφιστάμενου αυτοκινητοδρόμου όσο και στο νέο τμήμα που παρακάμπτει των παλαιά εθνική οδό στο ύψος των Τεμπών και του Πλαταμώνα. Σημειωτέον ότι η INTERAMERICAN θα υποστηρίζει τον αυτοκινητόδρομο από πέντε σημεία – σταθμούς και με δέκα οχήματα της Οδικής Βοήθειας. Επίσης, εκ μέρους της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» τη διαχειριστική ευθύνη της οδικής βοήθειας έχει η διεύθυνση λειτουργίας και συντήρησης (τμήμα οδικής λειτουργίας).

Να τονίσουμε τέλος ότι εν όψει της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα, η Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN ενεργοποίησε ειδικό σχέδιο ετοιμότητας για την αντιμετώπισης περιστατικών τροχαίων δυστυχημάτων, ενώ έθεσε σε συνεχή επιφυλακή την υπηρεσία επιτόπου διαχείρισης των περιστατικών Autohelp

 

Τελευταία νέα