Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

«Χειροποίητο» το εσωτερικό της Aston Martin Lagonda με τους 600 ίππους

Διαβάστηκε από 6824 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/10/2014

Δημοσιοποιήθηκαν εικόνες και από το εσωτερικό της νέας μεγάλης και πολυτελούς λιμουζίνας της Aston Martin με το «θρυλικό» όνομα Lagonda, η οποία φέρει 6λιτρο V12 με ισχύ 600 ίππους.

Μετά τις εικόνες του εξωτερικού της νέας Aston Martin Lagonda, η αγγλική αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψε και το πολυτελές εσωτερικό της νέας μεγάλης της λιμουζίνας, η οποία θα λανσαριστεί σε περιορισμένη παραγωγή 100 μονάδων.

Ειδικότερα, οι νέες φωτογραφίες αποκαλύπτουν ένα super saloon στα πρότυπα των Lagonda των αρχών του 20ού αιώνα, (αναβίωση των οποίων αποτελεί το εν λόγω μοντέλο), συνδυάζοντας ρετρό πολυτέλεια και βρετανική κομψότητα. Οι επενδύσεις της καμπίνας είναι όλες από δέρμα υψηλής ποιότητας, επεξεργασμένο στο χέρι, ενώ υπάρχουν φινιρίσματα από ανθρακόνημα και ενισχυμένο πλαστικό (CFRP). Να σημειωθεί επίσης ότι το μήκος της εν λόγω λιμουζίνας φτάνει τα 5.400 χλστ. με το μεταξόνιό της να αγγίζει τα 3.189 χλστ. Επιπλέον, οι πληροφορίες για τη νέα Lagonda επισημαίνουν ότι πατάει στην πλατφόρμα VH της εταιρείας.

Επίσης, σύμφωνα με ανεπίσημες ακόμα πηγές, η νέα Lagonda θα εφοδιάζεται από έναν 6λιτρο V12 κινητήρα που θα αποδίδει μέσω ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου 600 ίππους και θα δίνει τη δυνατότητα στο πολυτελές αυτό μοντέλο να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δλ.

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ASTON MARTIN, LAGONDA, SEDAN, ΜΕΓΑΛΑ, PREMIUM,

περισσότερα νέα & άρθρα »
ASTON MARTIN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η νέα Aston Martin DB12 S έφτασε με 700 άλογα!

Πόσο κοστίζει το παιδικό καρότσι της Aston Martin;

Aston Martin: 60 χρόνια Volante με δύο εντυπωσιακές DB12 και Vanquish

Πρεμιέρα για την Aston Martin Vantage S των 680 ίππων!

Aston Martin DBX S: Η κορυφαία έκδοση του βρετανικού SUV με 727 άλογα

Vanquish Volante: Η ισχυρότερη κάμπριο Aston Martin έφτασε

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

RAM Rampage: Το νέο pick-up κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη

BYD Shark: Νέο υβριδικό pick-up με πατέντα στην Ευρώπη

Leapmotor C10 AWD: 598 ίπποι, φόρτιση σε 22' και παγκόσμιο ντεμπούτο στη Ζυρίχη

BYD ATTO 2 DM-i: Το νέο plug-in hybrid SUV με 1.020 χλμ. αυτονομία έρχεται στην Ευρώπη το 2026