Alfa Romeo Tonale

126.332 Επισκέψεις στο άρθρο
Alfa Romeo Tonale

Η Alfa Romeo Τοnale είναι το μικρότερο SUV της ιταλικής φίρμας και διακρίνεται από τη σχεδιαστική φινέτσα που συνδυάζει μοντέρνο ντιζάιν με στοιχεία από το παρελθόν όπως για παράδειγμα οι χαρακτηριστικοί τροχοί με τις 5 στρογγυλές οπές, το ανάγλυφο κάλυμμα του πίνακα οργάνων, το τιμόνι με τις τρεις ακτίνες, το περίγραμμα των φωτιστικών σωμάτων και η χαρακτηριστική τριγωνική μάσκα «Τrilobo».

 
Ο Turbo diesel κινητήρας της Tonale ανήκει στην οικογένεια MultiJet και έρχεται με απόδοση 130 ίππων και 320Nm ροπής μόλις στις 1.500 σ.α.λ. Το εν λόγω μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων, όμως υπάρχει και η δυνατότητα χειροκίνητης επιλογής σχέσεων και μέσω paddles. Σύμφωνα με την μάρκα η μέση κατανάλωσή της είναι στα 5,6 λτ./100 χλμ., το οποίο σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 55 λίτρων έχει αυτονομία που ξεπερνά τα 1.000χλμ..

Σε τρεις εκδόσεις με καλό βασικό εξοπλισμό

Η γκάμα της Tonale MTJ αποτελείται από τις εκδόσεις Sprint και την Πιο σπορ Veloce, κάθε μία με ξεχωριστό χαρακτήρα και μοναδικά χαρακτηριστικά εμφάνισης και εξοπλισμού. Κοινός παρονομαστής -όπως και για την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου- είναι ο βασικός εξοπλισμός που περιλαμβάνει εκτός των άλλων full-led φωτιστικά σώματα, ψηφιακό πίνακα οργάνων (12,3 ιντσών) και οθόνης πολυμέσων (10,25 ιντσών), διζωνικό κλιματισμό, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και ζάντες αλουμινίου.
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις δοκιμές της Alfa Romeo Tonale
 

Σελίδα 110 diesel προτάσεις στην ελληνική αγορά
Σελίδα 2Alfa Romeo Tonale
Σελίδα 3Audi Q5
Σελίδα 4Citroen C3 Aircross
Σελίδα 5Ford Focus Active
Σελίδα 6Hyundai Tucson
Σελίδα 7Mazda CX-60
Σελίδα 8Mercedes GLA
Σελίδα 9Mercedes GLΕ
Σελίδα 10Opel Grandland
Σελίδα 11SEAT Leon
ford
test center