Τα πάντα για το Panda, τη νέα 3άρα, το καινούργιο Civic και τα diesel
Διαβάστηκε από 6869 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/12/2011
Στο 1ο τεύχος του καινούργιου Auto Motor und Sport που κυκλοφορεί στα περίπτερα μπορείτε να διαβάσετε για την καινούργια και αποκλειστικά turbo BMW 3, το πάντα έξυπνο νέο Fiat Panda, καθώς και για το καινούριο Civic.
Επίσης τα πάντα για την πετρελαιοκίνηση: τους μύθους και τις αλήθειες που τη συνοδεύουν, τα υπέρ και τα κατά της, αλλά και δοκιμές diesel μοντέλων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο δρόμο.

Μοντέλων όπως το Volvo S60 1.6 DRIVe με τον κινητήρα των μόλις 1.600 κυβικών και την πολύ ενδιαφέρουσα τιμή, το Nissan Juke 1.5 DCI που έχει μετατραπεί σε diesel GTI, καθώς και του Mitsubishi ASX 1.8 DiD με τον high tech κινητήρα.

Παράλληλα συγκρίνουμε το VW Polo 1.2 TSI με το πετρελαιοκίνητο 1.2 TDI Bluemotion, για να διαπιστώσουμε ποιο είναι συνολικά το καλύτερο, ενώ απαντάμε και στο ερώτημα «diesel ή υβριδικό», αντιπαραθέτοντας το Opel Corsa 1.3 CDTE με το Honda Jazz Hybrid.

Πέρα από τα diesel δοκιμάζουμε τον «μου θυμίζεις τη μάνα σου» νέο Σκαραβαίο στην πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή του, την 1.2 TSI, την καινούργια Mercedes B Class που πλέον έγινε first class και τα πολλά υποσχόμενα Kia Rio, Chevrolet Aveo και Lancia Υ, ενώ συγκρίνουμε το ολοκαίνουργιο Toyota Yaris με τα γνωστά και μη εξαιρετέα Opel Corsa, Ford Fiesta και VW Polo.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΕΧΤΡΑ

περισσότερα νέα & άρθρα »
EXTRA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έσπασε» τα ταμεία η Έκθεση: Πάνω από 2.000.000 επισκέψεις!

Share & κέρδισε πλούσια δώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου

Είπαν «ΟΧΙ» στα συνηθισμένα...

efood: Με 500 νέους διανομείς βρίσκεται δίπλα στα καταστήματα εστίασης

Off road εμπειρία στο Λιβάδι Suites στις 23-28/10

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

Αμεση πρόσληψη για 3 στελέχη πωλήσεων

Από την Google στην Uber

Στο νέο Auto Τρίτη: Οδηγούμε 3 hot μοντέλα

Στο νέο auto Τρίτη: Οδηγούμε το νέο Nissan Pulsar