Στην πραγματικότητα, το νέο Auris είναι ένα εκ βάθρων διαφορετικό αυτοκίνητο σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην πραγματικότητα, το νέο Auris είναι ένα εκ βάθρων διαφορετικό αυτοκίνητο σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά.

Δοκιμή: Toyota Auris 1,4 D-4D

149.135 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2013)

Το Toyota Auris 2ης γενιάς επιστρέφει, καλύτερο από ποτέ, επαναφέροντας τις κλασικές αξίες της Toyota, όπως είναι η αξιοπιστία, η ποιότητα και η ανθεκτικότητα, «γαρνίροντάς» τις με μία εμφάνιση που σου φτιάχνει τη μέρα και με περισσότερο οδηγικό δυναμισμό.

+ Ποιότητα κατασκευής, oικονομία, πάγια έξοδα, εμφάνιση, value for money 
- Χώροι στο πίσω κάθισμα (γόνατα), μικροί αεροδυναμικοί θόρυβοι (καθρέπτες) 
Το νέο Toyota Auris, τη δεύτερη γενιά του οποίου δοκιμάζουμε, είναι ένα εκ βάθρων διαφορετικό αυτοκίνητο σε σχέση με το ομώνυμο μοντέλο που αντικατέστησε. Αυτό που το χαρακτηρίζει είναι ότι έχει κρατήσει όλους τους λόγους για τους οποίους θα το αγόραζε κάποιος ως Toyota, αλλά είναι σχεδιασμένο με περισσότερο πάθος, τόσο αισθητικά, όσο και στο δρόμο. Στη δοκιμή αυτή αξιολογούμε την έκδοση με το κινητήρα diesel 1,4 D-4D. 
Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του υβριδικού Toyota Auris HSD
Εμφάνιση: Νέα εποχή Toyota 
Η παρουσίαση του νέου Toyota GT 86 σήμανε την αρχή μιας νέας εποχής για την ιαπωνική φίρμα σε επίπεδο σχεδιασμού και όχι μόνο. Αυτό ήταν η υλοποίηση της υπόσχεσης του νέου αρχισχεδιαστή που πίστεψε ότι, όλα τα νέα Toyota πρέπει να εκπέμπουν πάθος. Έτσι έγινε και στην περίπτωση του νέου Auris. Με τις διαστάσεις να έχουν αυξηθεί στο μήκος και να έχουν περιοριστεί στο ύψος, σε σχέση με το παλιό μοντέλο, αυτό το Auris δείχνει και είναι πιο αεροδυναμικό και πολύ πιο επιθετικό σε σχεδιασμό.
Εκτός από τη διαφορά στις αναλογίες το μπροστινό μέρος έχει αποκτήσει προσωπικότητα, σε σχέση με το γενικόλογο σχήμα του προκατόχου, ενώ τις εντυπώσεις κλέβουν τα LED ημέρας. Το πίσω μέρος είναι ένας εντυπωσιακός αρχιτεκτονικός συνδυασμός με καμπύλες και ακμές, ενώ το στενό πίσω παρμπρίζ κλείνει δυναμικά το σύνολο. Από το πλάι, ένα έντονο νεύρο ενοποιεί οπτικά τα εμπρόσθια με τα πίσω φώτα, ολοκληρώνοντας τις εντυπώσεις. 
200 διαθέσιμα στοιχεία για TOYOTA  AURIS
(τεχνικά χαρακτηριστικά - εξοπλισμός - μετρήσεις - εγγυήσεις...)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center