Το www.my2cv.gr είναι ένα forum που ασχολείται αποκλειστικά με το 2CV και την «ευρύτερη» οικογένεια της Citroen, για να βοηθήσει, όσους ενδιαφέρονται.

Το www.my2cv.gr είναι ένα forum που ασχολείται αποκλειστικά με το 2CV και την «ευρύτερη» οικογένεια της Citroen, για να βοηθήσει, όσους ενδιαφέρονται.

Διαδικτυακό «στέκι» για 2CV

4.694 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2013)

H πρώτη ιστοσελίδα για τους λάτρεις του θρυλικού 2CV είναι πραγματικότητα. Πρόκειται για το www.my2cv.gr, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για πάρα πολλά ζητήματα.

Δύο έλληνες, με πάθος για το θρυλικό 2CV, ύστερα από πολύχρονη συλλογή υλικού για το γαλλικό αυτοκίνητο, έφτιαξαν μια ιστοσελίδα, για όποιον ενδιαφέρεται: www.my2cv.grΚάποτε, το 1982, δυο εννιάχρονοι φίλοι και ξαδέλφια, άρχισαν να ερωτεύονται το πρώτο 2CV που μπήκε στην οικογένεια. Ήταν ένα βυσσινί Charleston. Από τότε άρχισαν να συλλέγουν, ότι είχε να κάνει με αυτό το τετράτροχο, περιμένοντας να ενηλικιωθούν για να αποκτήσουν τα δικά τους αυτοκίνητα.Σήμερα, μετά από χρόνια εμπειρίας και συγκέντρωσης αρκετού υλικού, αλλά κι ατελείωτων ταξιδιών σχετικά, ίδρυσαν το www.my2cv.gr ένα ιντερνετικό τόπο για όσους αισθάνονται το ίδιο, για το θρυλικό όχημα. Μάλιστα έγιναν γνωστοί με τα ψευδώνυμα Pierre Boulanger και Flaminio Bertoni, ονόματα, που ανήκουν στους δημιουργούς του αυτοκινήτου.Το www.my2cv.gr είναι ένα forum που ασχολείται αποκλειστικά με το 2CV και την «ευρύτερη» οικογένεια του, των Citroen (DS, ΑΚ, GS, Dyane, Pony, CX κλπ). Στο το my2cv.gr μπορεί κάποιος να αντλήσει κάθε είδους πληροφορία για το 2CV όπως εκτός των άλλων για το πότε κατασκευάστηκε, τι αλλαγές έχουν γίνει κατά την διάρκεια των 42 χρόνων, που το παρήγαγε η Citroen, τι πρέπει να προσέξει ένας νέος πιθανός αγοραστής, πως πρέπει να το φροντίζει κάποιος που έχει ήδη όπως και συμβουλές για το πώς θα το ανακατασκευάσει αν το αποφασίσει. Όλα αυτά συνοδεύονται από εκατοντάδες φωτογραφίες.Οι χρήστες ενημερώνονται για τεχνικά θέματα, χωρισμένα σε κατηγορίες ενδιαφέροντος και παροχή βοήθειας για κάθε πρόβλημα, ειδικά θέματα και αφιερώματα για τα υπόλοιπα ιστορικά Citroen, συμβουλές για την έκδοση καρτών FIA και ειδικές εκπτώσεις σε service & ανταλλακτικά για τα μέλη του φόρουμ. Παράλληλα, υπάρχουν ειδήσεις και εκδηλώσεις από την Ελληνική Λέσχη Φίλων 2CV & Citroen.Επίσης, φιλοξενεί συλλογή από όλες τις μπροσούρες που δημιουργήθηκαν για το promotion του 2CV από το 1948 έως και το 1990 και εκατοντάδες ρετρό και όχι μόνο φωτογραφίες.Τέλος, τα μέλη μπορούν να έχουν κάθε είδους συμβουλή για το αυτοκίνητο τους ή να βοηθούν αν έχουν τεχνικές γνώσεις. Είναι το πρώτο forum για το 2CV στην Ελλάδα με τον σχεδιασμό και την δομή του, να το κατατάσσουν από τα καλύτερα της Ευρώπης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto