Αυτή είναι η McLaren P1 GTR που πωλείται στην Ολλανδία

Αυτή είναι η McLaren P1 GTR που πωλείται στην Ολλανδία

4 χαρτιά και το πήρες

4.538 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2016)

Προς πώληση βγήκε στην Ολλανδία μια κατάμαυρη street legal McLaren P1 GTR 1.000 ίππων με τιμή 3,99 εκατομμύρια ευρώ.

To hypercar της McLaren, η P1 GTR των 1.000 ίππων είναι ένα μοναδικό όχημα που κατασκευάστηκε σε μόλις 45 μονάδες και σίγουρα είναι δυσεύρετη. Ωστόσο σε γαλλική ιστοσελίδα αγοραπωλησίας οχημάτων εμφανίστηκε μία αγγελία με το βρετανικό hypercar. Αυτό από μόνο του αποτελεί έκπληξη καθώς για τόσο σπάνια και συλλεκτικά οχήματα, σπάνια δημοσιεύονται αγγελίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η συγκεκριμένη ολόμαυρη P1 GTR είναι street legal, δηλαδή κυκλοφορεί νόμιμα και εκτός πίστας, σε δημόσιους δρόμους, χάρη σε κάποιες επιμέρους επεμβάσεις, που έχει λάβει από τη βρετανική Lanzante Motorsport.
Οι επεμβάσεις αυτές αφορούν κυρίως στις ρυθμίσεις στην ανάρτηση, τον ήχο από την εξάτμιση, το εσωτερικό καθώς και διάφορα άλλα σημαία, ωστόσο δεν έχουν να κάνουν με την ισχύ του υβριδικού συστήματός της, που συνεχίζει να αποτελείται από 3,8 λίτρων twin-turbo V8 βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα συνολικής απόδοσης 1.000 ίππων, προσφέροντας εκρηκτικές επιδόσεις.

Φυσικά το τίμημα για τους ενδιαφερόμενους είναι αρκετά υψηλό, όχι παράλογο ωστόσο για το συγκεκριμένο hypercar, αφού το ποσόν που απαιτείται για την απόκτησή της είναι 3,99 εκατομμύρια ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
KIA