Δοκιμάζουμε Mercedes E350 Coupe
Διαβάστηκε από 5102 αναγνώστες
QUATTRORUOTE
Η υψηλή ποιότητα κύλισης αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων της Mercedes, πλεονέκτημα που αποτυπώνεται με τον πιο σαφή τρόπο στην E350 GGI BlueEFFICIENCY Coupe. Το κουπέ μοντέλο της σειράς φέρει αρκετά στοιχεία από το αντίστοιχο σεντάν, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνει να διαφοροποιείται ξεκάθαρα.
To τεστ της Mercedes E350 Coupe περιέχεται στα θέματα του Quattroruote, που κυκλοφορεί
Όπως αναλύεται στο Quattroruote, που κυκλοφορεί, η Mercedes E350 Coupe είναι πιο μαζεμένη σε διαστάσεις από το σεντάν σε μήκος, πλάτος και ύψος, ενώ διαθέτει και κατά 114 χιλιοστά κοντύτερο μεταξόνιο. Αυτό συμβαίνει επειδή το κουπέ της Ε-Class βασίζεται στο δάπεδο της C-Class και όχι στο αντίστοιχο σεντάν της γερμανικής σειράς.
Από πλευράς χώρων το μοντέλο προορίζεται για 4 επιβάτες και διαθέτει 450 λίτρα διαθέσιμο όγκο στο πορτμπαγκάζ. Κοινό γνώρισμα των κουπέ Ε με τα σεντάν αποτελεί η πληθώρα των ηλεκτρονικών μονάδων που είναι εξοπλισμένα. Το V6 μηχανικό σύνολο της Ε350 Coupe έχει χωρητικότητα 3.498 κυβικών εκατοστών και αποδίδει 292 ίππους. Το μοντέλο εφοδιάζεται με επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο σχέσεων και χρειάζεται 7,4 δευτερόλεπτα για να περατώσει το τεστ των 0-100 χ.α.ω.Περισσότερα για την δοκιμή της Mercedes E-Coupe στο Quattroruote, που κυκλοφορεί. Δείτε το σάιτ του περιοδικού στην διεύθυνση: http://www.quattroruote.gr

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: MERCEDES E COUPE,

περισσότερα νέα & άρθρα »
MERCEDES - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Ελλάδα η νέα Mercedes G-Class και ως ηλεκτρική (τιμές)

Mercedes C-Class & GLC: Νέο infotainment και καμπίνα χωρίς δέρμα

Δοκιμή: Νέα Mercedes GLA 200 | Ήπια υβριδική με 163+13 PS

H Mercedes ανακοίνωσε την τιμή του κορυφαίου AMG μοντέλου της

Car cinema: Τα 7 μοντέλα με τη μεγαλύτερη οθόνη στην καμπίνα

Αγριεμένη με 449 άλογα η νέα Mercedes-AMG CLE 53 Cabriolet