H νέα Porsche 911 σε δοκιμές εξέλιξης στο Νίρμπουργκρινγκ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H νέα Porsche 911 σε δοκιμές εξέλιξης στο Νίρμπουργκρινγκ

Με γοργούς ρυθμούς η Porsche 911!

(30/3/2011)

Σε διάφορα μέρη του κόσμου διεξάγονται οι δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της Porsche 911. Το νέο γερμανικό υπερόπλο περνά από τα χιονισμένα τοπία της Φιλανδίας έως την πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, γράφοντας ατελείωτα χιλιόμετρα. Η νέα γενιά θα φέρει τον κωδικό 998 και θα έχει βασική έκδοση στα 3,4 λίτρα με 350 ίππους.

Η νέα γενιά της 911 θα φέρει τον κωδικό 998, και θα έχει αναβαθμισμένο πίσω μέρος, νέα φωτιστικά σώματα εμπρός/πίσω, αυξημένο κατά 56 χιλιοστά συνολικό μήκος, αυξημένο κατά 10 χιλιοστά μεταξόνιο, και μικρότερο ύψος κατά 11 χιλιοστά. Επίσης το νέο αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί ενεργό πίσω αεροδυναμικό βοήθημα (που στη φωτογραφία φαίνεται σηκωμένο), για την καλύτερη αεροδυναμική αντίσταση, που επίσης θα συμβάλλει και στην κορυφαία οδική συμπεριφορά του μοντέλου σε υψηλές ταχύτητες.

Το μοντέλο θα έχει βασική έκδοση στα 3,4 λίτρα με 350 ίππους

Το μοντέλο θα έχει βασική έκδοση στα 3,4 λίτρα με 350 ίππους

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το ελαφρώς καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται στις δοκιμές εξέλιξης δεν κρύβει πολλά από τη σιλουέτα της νέας 911, που σε κάθε περίπτωση διατηρεί τον αναλλοίωτο χαρακτήρα της.

Από πλευράς κινητήρων η νέα 911 θα έχει μια πιο προσιτή βασική έκδοση σε αντίθεση με το μοντέλο που κυκλοφορεί τώρα, με κινητήρα Boxer στα 3,4 λίτρα και την απόδοση στους 350 ίππους, ενώ η επόμενη έκδοση θα είναι η Carrera S με το μοτέρ να έχει χωρητικότητα στα 3,8 λίτρα και την απόδοση να εκτοξεύεται στους 400 ίππους. Σε κάθε περίπτωση το μοντέλο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο.
Hyundai
vw