Το Toyota Yaris 1,4 D-4D είναι ευχάριστο και σίγουρο υπό πίεση, καθώς και άνετο και ευέλικτο στην πόλη.

Οδική συμπεριφορά: Σίγουρο, άνετο και ευχάριστο

151.490 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/5/2015

Το στιβαρό πλαίσιο, η σωστή ρύθμιση των αναρτήσεων και ο «ροπάτος» κινητήρας όπως αναφέραμε συνθέτουν ένα ευχάριστο και ασφαλές στην οδήγηση μικρό αυτοκίνητο, το οποίο παράλληλα είναι εύκολο στους χειρισμούς και ευέλικτο στην πόλη με μικρό κύκλο στροφής (9,6 μέτρα). Επίσης τα αναπαυτικά καθίσματα συμβάλλουν στην ικανοποιητική προσφερόμενη άνεση, ενώ οι περισσότερες ανωμαλίες των δρόμων «φιλτράρονται» αποτελεσματικά και μόνο βαθιές λακκούβες θα γίνουν αισθητές στους επιβάτες. Κινούμενο στον αυτοκινητόδρομο το Yaris 1,4 D-4D παρουσιάζει πολύ καλή σταθερότητα και δε δημιουργεί τάσεις ανασφάλειας ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες χάρη και στο συνδυασμό του μακριού μεταξονίου και των πλατιών μετατροχίων. Από την άλλη, ασφαλές και με ουδέτερα χαρακτηριστικά παρουσιάζεται και σε μια διαδρομή με στροφές, όπου ο οδηγός είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του κινητήρα (και του πλαισίου). 
Επιπλέον το σύστημα διεύθυνσης με τη μεταβλητή ηλεκτρική υποβοήθηση προσφέρει την απαραίτητη αίσθηση και αμεσότητα, ενώ ιδιαίτερα αποτελεσματικά είναι τα φρένα (100-0 χλμ./ώρα σε 36,3 μ.).

Tags: TOYOTA YARIS
 
  • elmariachi

    Έχει ένα μεγάλο ατού ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ. χαχαχαχα

      15
  • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΣΤΟΣ

    ΤΟ ΥΑRΙS ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ. ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ DIESEL ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΘΕΙΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ TA ΕΛΑΣΤΙΚΑ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΛΟΓΩ ΡΟΠΗΣ, ΕΝΩ ΑΝ ΑΠΟ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΚ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΛΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ.

      11
  • Dimitris

    Πάντως πριν απο κανά μήνα που ρώτησα ποσό κοστίζει το Yaris cool diesel 5d καμία σχέση με τις τιμές που δινουν εδω στο σιτε με απόσυρση έκπτωση προγράμματος και έκπτωση πωλητή κάπου 14.000€

      6
  • g

    SE 10 XRONIA TO XILIARI THA KOSTIZEI PIO POLY SAN METAXEIRISMENO.[OSO PIO APLO- TOSO PIO KALO]

      6
  • Geo

    Μεγάλο λάθος η αγορά αυτού του αυτοκινήτου λόγω ανάγκης συνεχούς καθαρισμού του pdf