Το Prologue concept αποτελεί ένα μεγάλο coupe όχημα που ουσιαστικά αποτελεί την απάντηση της Audi στην Mercedes-Benz S-Class Coupe.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Prologue concept αποτελεί ένα μεγάλο coupe όχημα που ουσιαστικά αποτελεί την απάντηση της Audi στην Mercedes-Benz S-Class Coupe.

Audi coupe 5,1 μέτρων

3.549 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2014)

Με δύο σκίτσα, η Audi μας ανοίγει την όρεξη για το μεγάλο πολυτελές coupe πρωτότυπο όχημα που θα παρουσιάσει στο Λος Αντζελες. Με μήκος 5,1 μ., αποτελεί την απάντηση στην Mercedes-Benz S-Class Coupe.

Μετά την πρώτη προωθητική εικόνα, αλλά και ένα σχετικό video, η Audi μας αποκαλύπτει το επερχόμενο πρωτότυπο μοντέλο της, δίνοντάς μας δύο σκίτσα. Τελικά το όνομά του θα είναι Prologue concept και θα κάνει ντεμπούτο σε λίγες ημέρες στην έκθεση του Λος Αντζελες. Αποτελεί μία πολύ σημαντική σπουδή για την εταιρεία, καθώς είναι αυτή που θα επηρεάσει τη μελλοντική σχεδιαστική «γλώσσα» της. Για τη σχεδίασή του είναι υπεύθυνος ο αρχι-σχεδιαστής της Audi, κος Marc Lichte.Μέχρι τώρα θεωρούσαμε πως το εν λόγω concept αποτελεί μια πρόγευση για το επερχόμενο Audi A9, κάτι για το οποίο δεν είμαστε τόσο σίγουροι πια. Βλέπετε, αποτελεί ένα μεγάλο coupe όχημα και όχι ένα 4θυρο μοντέλο με coupe αισθητική. Ουσιαστικά, αποτελεί την απάντηση της Audi στην Mercedes-Benz S-Class Coupe. Το μήκος του Prologue concept είναι 5,1 μ., το πλάτος 1,95 μ. και το ύψος 1,39 μ., ενώ φέρεται πως πατάει στην πλατφόρμα MLB Evo του Ομίλου. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda