Το ταμπλό του 5θυρου Tipo είναι διαφορετικό από της σεντάν έκδοσης και κρίνεται πολύ πιο σύγχρονο και καλαίσθητο αισθητικά. Η ποιότητα κατασκευής ικανοποιεί με το παραπάνω. Το φινίρισμα σε ορισμένα ση
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ταμπλό του 5θυρου Tipo είναι διαφορετικό από της σεντάν έκδοσης και κρίνεται πολύ πιο σύγχρονο και καλαίσθητο αισθητικά. Η ποιότητα κατασκευής ικανοποιεί με το παραπάνω. Το φινίρισμα σε ορισμένα σημεία μπορεί να βελτιωθεί.

Εσωτερικό: Ικανοποιεί σε εικόνα & ποιότητα

81.207 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2017)

Το εσωτερικό της πεντάθυρης έκδοσης του Fiat Tipo δανείζεται όπως είναι λογικό αρκετά στοιχεία της σχεδίασης της σεντάν έκδοσης όχι όμως όλα. Η ειδοποιός διαφορά εντοπίζεται στο πάνω μέρος του ταμπλό και δη στην κεντρική οθόνη, η οποία στο πεντάθυρο είναι  ανεξάρτητο στοιχείο της κονσόλας και δεν αποτελεί  συνέχεια του πίνακα οργάνων, όπως στο σεντάν, με αποτέλεσμα το εσωτερικό του να δείχνει πιο σύγχρονο και καλαίσθητο γενικότερα. Τα υλικά στο ταμπλό ικανοποιούν, ωστόσο η προσπάθεια διατήρησης του κόστους σε χαμηλά επίπεδα αναγκαστικά έχει επιφέρει την χρήση μέτριας ποιότητας υλικών στα κάτω μέρη αυτού, αλλά και στα πλαστικά περιφερειακά των θυρών. Αντίθετα, η συναρμογή ικανοποιεί και με το παραπάνω όπως και η εργονομία. Η 5 ιντσών οθόνη του συστήματος infotainment UConnectΤΜ (με έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών στις πιο πλούσιες εκδόσεις) κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ τόσο εκείνη όσο και οι διακόπτες στο εσωτερικό του Fiat Tipo προέρχονται από τη σειρά Fiat 500. Η θέση οδήγησης είναι άνετη μέσω του μαλακού καθίσματος, με τον οδηγό να λαμβάνει καλή περιφερειακή ορατότητα. Τέλος, όπως και το σεντάν Tipo έτσι κι αυτό διαθέτει τονισμένη πρακτικότητα στο εσωτερικό του μέσω των αρκετών και βολικών θέσεων για μικροαντικείμενα. 


Ο πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστος, πλήρης και είναι ίδιος με της σεντάν έκδοσης.

Ο πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστος, πλήρης και είναι ίδιος με της σεντάν έκδοσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green