Εσωτερικό-Χώροι: Πολυτελές και high-tech σαλόνι για 5

5.296 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2024)
Εντελώς «ψαρωτικό» είναι το εσωτερικό.
7 Φωτογραφίες »

Εντελώς «ψαρωτικό» είναι το εσωτερικό.

Εντελώς «ψαρωτικό» είναι το εσωτερικό. Από τη μια είναι το τιμόνι AMG Performance με τα φωτιζόμενα περιστροφικά κουμπιά για επιλογή λειτουργίας και ρύθμισης του ESP, η αίσθηση πολυτέλειας, η υπεράνω κριτικής συναρμογή και τα premium υλικά, και από την άλλη το Hyperscreen MBUX, που διέθετε το μοντέλο της δοκιμής.  Ο λόγος για την διάταξη τριών οθονών κάτω από ένα ενιαίο γυάλινο κάλυμμα, που δίνει στην ουσία μια οθονάρα, η οποία καλύπτει σχεδόν όλο το «μέτωπο» του ταμπλό.


Από τη μια είναι η αίσθηση πολυτέλειας, η υπεράνω κριτικής συναρμογή και τα premium υλικά και από την άλλη το Hyperscreen MBUX.
7 Φωτογραφίες »

Από τη μια είναι η αίσθηση πολυτέλειας, η υπεράνω κριτικής συναρμογή και τα premium υλικά και από την άλλη το Hyperscreen MBUX.


Στην καθημερινή χρήση ανακαλύπτεις πως εκτός από εντυπωσιακό στο σύστημα είναι και λειτουργικό με το μενού να είναι δομημένο εξαιρετικά, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη κάνει ευκολότερη τη ζωή του οδηγού. Ο ενεργός ατμοσφαιρικός φωτισμός, η ρύθμιση των μπροστινών καθισμάτων που γίνεται από χειριστήρια ενσωματωμένα στις πόρτες και το ηχοσύστημα Surround Burmester, είναι μόλις μερικά από τα στοιχεία που συμβάλουν στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των επιβατών. Όσο για την ευρυχωρία, η καμπίνα με το επίπεδο πάτωμα θυμίζει πολυτελές σαλόνι για 5, ενώ ο χώρος αποσκευών με τη στάνταρ ηλεκτρική πόρτα θα χωρέσει 520 λτ. αποσκευών.

Σελίδα 1Δοκιμή: Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC SUV με 476 άλογα
Σελίδα 2Η πρώτη ηλεκτρική SUVάρα με τη σφραγίδα της AMG
Σελίδα 3Επιδόσεις-Aυτονομία: Ηλεκτροπληξία από τις επιδόσεις, κάνει σχεδόν 400 χλμ. με μια φόρτιση
Σελίδα 4Εσωτερικό-Χώροι: Πολυτελές και high-tech σαλόνι για 5
Σελίδα 5Στο δρόμο: Και όμως βγάζει γούστα!
Σελίδα 6Η γνώμη μας
Σελίδα 7Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
Mercedes
NEXEN NFERA PRIMUS