Eικόνα αρκετά πλούσια παρουσιάζει το Fiesta στους 85 ίππους. Η ποιότητα δεν έχει δεχτεί σημαντική έκπτωση σε σχέση με ακριβότερες εκδόσεις.

Οθόνη 6,5 ιντσών στο επίπεδο Business: το σχήμα και η εμφάνιση είναι ίδια με της πιο μεγάλης επιλογής των 8 ιντσών και αυτό είναι ευπρόσδεκτο. Στην Trend υπάρχει βέβαια μόνιτορ 4,2 ιντσών με άλλη δομή.

Zoom στις λεπτομέρειες του εσωτερικού της βασικής έκδοσης του πετρελαιοκίνητου Fiesta.

Zoom στις λεπτομέρειες του εσωτερικού της βασικής έκδοσης του πετρελαιοκίνητου Fiesta.

Εσωτερικό: Όμορφη εμφάνιση - καλή ποιότητα

39.577 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2018)

Έχει ενδιαφέρον η συγκεκριμένη δοκιμή, διότι μας επέτρεψε μια επαφή και με τις εκδόσεις κάτω από τις προνομιούχες Vignale, Titanium ή ST-Line. Εδώ βλέπουμε ένα λίγο πιο «βασικό» Fiesta το οποίο όμως      δε δείχνει να υπολοίπεται σε κάτι, όχι τουλάχιστον οπτικά και ποιοτικά. Η παρουσία χειροκίνητου κλιματισμού δεν επηρεάζει την όψη καθώς τα χειριστήρια έχουν πολύ μοντέρνο look ενώ και την οθόνη του Infotainment δύσκολα θα καταλάβει κανείς ότι είναι των 6,5 ιντσών (επίπεδο Business) και όχι των 8 που είχαμε δει μέχρι τώρα. Μόνο ίσως το τιμόνι το οποίο δεν έχει την καλή, ακριβή επένδυση ίσως ξενίσει λίγο, αλλά είναι στοιχείο που πρακτικά δεν ενοχλεί. Το ταμπλό διαθέτει φυσικά μια μαλακή επένδυση στο άνω μέρος του και γενικά ικανοποιεί με την στιβαρότητα της κατασκευής του. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
4green