Μπορεί η ανάρτηση να δείχνει λίγο μαλακή ωστόσο ο έλεγχος των δυναμικών χαρακτηριστικών του Fiesta είναι για μια ακόμα φορά υποδειγματικός.

Στο δρόμο: Μεγάλο όπλο η οδική συμπεριφορά

39.507 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2018)

Το οδηγικό προφίλ του Fiesta δεν αλλάζει ακόμα και στην έκδοση ντίζελ των 85 ίππων και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Η θέση οδήγησης είναι για άλλη μια φορά εξαιρετική και αποτελεί το καλύτερο θεμέλιο για μια άριστη επικοινωνία ανάμεσα σε οδηγό και αυτοκίνητο. Ο επιλογέας του κιβωτίου έρχεται επίσης σε σωστό ύψος κοντά στο χέρι του χειριστή. Η άνεση εδώ ίσως έχει έναν ελαφρώς πιο τονισμένο ρόλο έναντι άλλων εκδόσεων χωρίς αυτό να συνεπάγεται όμως αυξημένες κλίσεις στις στροφές. 
Η οδική συμπεριφορά είναι από τις πιο ευχάριστες και ολοκληρωμένες στην κατηγορία με πολύ προοδευτικές αντιδράσεις κι έναν πίσω άξονα σταθερό, ισορροπημένο πάνω από λακκούβες και γενικά με προδιαγραφές να δεχτεί αρκετή πίεση όποτε ο οδηγός νιώσει έτσι. Στο καλό πακέτο ανήκουν και τα φρένα με καλή επίδοση για την ακινητοποίηση από τα 100 χλμ./ώρα. 
Σαφέστατα οι ορίζοντες και αυτού του Fiesta δεν περιορίζονται σε αστικές μετακινήσεις αλλά θα βολέψουν και σε μεγαλύτερα ταξίδια. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO