Εξοπλισμός φανοποιείου

21.856 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/1/2016

Η σωστή επισκευή απαιτεί σωστό εξοπλισμό - Διαβάστε τα βασικά κριτήρια που πρέπει να προσέξετε για να επιλέξετε το κατάλληλο φανοποιείο – βαφείο, για την σωστή επισκευή του οχήματός σας και τι εξοπλισμό πρέπει να περιλαμβάνει αυτό.

 
Η εξέλιξη της αυτοκίνησης στον 20ο αιώνα ήταν πραγματικά ραγδαία. Ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες το αυτοκίνητο άλλαξε εντελώς μορφή και από μια αυτοκινούμενη άμαξα με 4 τροχούς που αδυνατούσε να παρέχει στοιχειώδη ασφάλεια στον επιβάτη της, μετατράπηκε σε μία σύνθετη κατασκευή. Αυτό συνέβη επειδή οι κύριοι στόχοι στην κατασκευή των οχημάτων είναι οι υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας, η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπεμπόμενων ρύπων, τα οποία επιτεύχθηκαν μέσω της χρήσης νέων υλικών κατασκευής. Όμως αυτά απαιτούν και τα κατάλληλα μέσα για να επισκευαστούν, μετά από κάποιο ατύχημα, ώστε τα αυτοκίνητα να διατηρούν την αρχική τους ασφάλεια. Γι αυτό και ένα σύγχρονο φανοβαφείο πρέπει να διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και φυσικά γνώσεις. Καλό θα είναι λοιπόν ο κάτοχος του αυτοκινήτου να είναι υποψιασμένος και να μην αρκείται στην επιφανειακή επισκευή του αυτοκινήτου, αξιολογώντας με το σωστό τρόπο αν το φανοποιείο το οποίο πρόκειται να εμπιστευθεί, είναι επαρκώς καταρτισμένο και εξοπλισμένο για να πραγματοποιήσει την επισκευή.

 
  • MIXAHΛ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ. ΟΙ ΦΑΝΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΣΤΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΝ ΠΙΑ ΤΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΚΟ. (ΑΡΠΑ-ΚΟΛΑ). ΟΙ ΔΕ ΒΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΑΛΕΙΨΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΑΦΟΥΝ Π.Χ. ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΒΑΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΤΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ (ΓΛΙΣΤΡΕΣ) ΤΙΣ ΜΠΕΤΟΥΓΙΕΣ, ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ, ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΡΩ ΑΠ' ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 2-3 ΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ. (ΔΙΧΡΩΜΑ-ΤΡΙΧΡΩΜΑ). ΣΤΙΣ ΔΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΜΙΣΘΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ. (ΠΟΥ ΝΑ 'ΞΕΡΕ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ "ΕΦΤΙΑΞΕ" ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ 15ΧΡΟΝΟΣ-16ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ). ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ 999 ΤΟΙΣ 1000. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ 1 ΣΤΟΥΣ 1000 ΙΣΩΣ ΣΩΣΤΟΣ.

      8