Τα σύγχρονα βαφεία πρέπει να διαφημίζουν ηλεκτρονικά τις εργασίες που έχουν τελέσει αλλά και τον εξοπλισμό που διαθέτουν.

Τα φανοβαφεία και η επέλαση του διαδικτύου

21.943 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/1/2016

Στη σημερινή εποχή τα φανοποιεία-βαφεία έχουν εναρμονιστεί με την τεχνολογία και την ψηφιακή πραγματικότητα που έχει επικρατήσει. Πλέον θεωρείται απαραίτητο για ένα επαγγελματία να διαθέτει ιστοσελίδα καθώς επίσης και λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα (facebook κ.λπ.). Ο λόγος είναι πως με αυτό τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να πληροφορηθείτε για τις προσφορές και τις διαθέσιμες υπηρεσίες που διατίθενται, καθώς επίσης και να δείτε δείγματα δουλειάς, τον εξοπλισμό αλλά και τους χώρους τους καταστήματος και τέλος τα σχόλια άλλων πελατών, ώστε να αξιολογήσετε κατά πόσο σας ταιριάζει ο συγκεκριμένος επαγγελματίας. 

 
  • MIXAHΛ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ. ΟΙ ΦΑΝΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΣΤΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΝ ΠΙΑ ΤΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΚΟ. (ΑΡΠΑ-ΚΟΛΑ). ΟΙ ΔΕ ΒΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΑΛΕΙΨΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΑΦΟΥΝ Π.Χ. ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΒΑΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΤΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ (ΓΛΙΣΤΡΕΣ) ΤΙΣ ΜΠΕΤΟΥΓΙΕΣ, ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ, ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΡΩ ΑΠ' ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 2-3 ΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ. (ΔΙΧΡΩΜΑ-ΤΡΙΧΡΩΜΑ). ΣΤΙΣ ΔΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΜΙΣΘΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ. (ΠΟΥ ΝΑ 'ΞΕΡΕ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ "ΕΦΤΙΑΞΕ" ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ 15ΧΡΟΝΟΣ-16ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ). ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ 999 ΤΟΙΣ 1000. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ 1 ΣΤΟΥΣ 1000 ΙΣΩΣ ΣΩΣΤΟΣ.

      8