Lexus RC-F GT3
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Lexus RC-F GT3

Επανέρχεται η Lexus στη GTD

2.837 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2017)

Το φως της δημοσιότητας είδε το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο της Lexus, το RC-F GT3, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στους αγώνες IMSA, περνώντας πρώτα από τους αγώνες αντοχής στις ΗΠΑ.

Πριν από 3 χρόνια, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Lexus είχε παρουσιάσει το Concept αγωνιστικό μοντέλο της, το οποίο βασιζόταν στο RC-F. Η Ιαπωνική φίρμα τελειοποίησε και αποκάλυψε το επίσημο πλέον RC-F GT3 που θα πρωταγωνιστεί στη κατηγορία GTD των αγώνων IMSA.

Lexus RC-F GT3

Lexus RC-F GT3

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το επίσημο ντεμπούτο θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του μήνα στον 24ώρο αγώνα αντοχής στη Daytona, αλλά θα κάνει την εμφάνισή του και στους αγώνες Super GT στην Ιαπωνία.
Φημολογείται πως η Toyota Gazoo Racing, εξετάζει το ενδεχόμενο της εισαγωγής του RC-F GT3 και στις υπόλοιπες κατηγορίες αγώνων ανά τον κόσμο.
Ο Τεχνικός Διευθυντής Koei Saga υποστήριξε μέσω των δηλώσεών του πως η αρχική σκέψη των ιθυνόντων είναι να εισάγουν 4 αγωνιστικά μοντέλα στην Αμερική και στην Ιαπωνία, αλλά μελλοντικά σκοπεύουν να «γαλουχήσουν» και να μετατρέψουν το RC-F GT3 σε ένα μοντέλο που θα ενθουσιάζει όλους τους πελάτες διεθνώς.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center