Έρχεται σύντομα και πιο ισχυρό το ανανεωμένο Tesla Model 3 Performance

1.856 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2024)
Έρχεται σύντομα και πιο ισχυρό το ανανεωμένο Tesla Model 3 Performance

- Διαρροές έχουν φέρει στο φως στοιχεία
- Η ισχύς αναμένεται να ξεπεράσει αυτήν του προ-ανανέωσης μοντέλου
- Αεροτομή από ανθρακονήματα και βελτιώσεις σε φρένα και ανάρτηση
- Σύντομα η παρουσίαση του Tesla Model 3 Performance

Διαρροές έχουν φέρει στο φως στοιχεία

Ήταν ο περασμένος Σεπτέμβριος όταν και η Tesla μας παρουσίασε το ανανεωμένο Model 3. Και όμως, κάτι έλειπε, ειδικά για τους φίλους των σπορ εκδόσεων. Μα φυσικά αναφερόμαστε στην απουσία του Model 3 Performance. Oι πηγές τότε έκαναν λόγο για παρουσίαση του μοντέλου στις αρχές του 2024, αλλά το διάστημα αυτό έχει ήδη παρέλθει. Το κενό των ανακοινώσεων της εταιρείας έρχονται να καλύψουν κάποιες διαρροές που «ήρθαν στο φως» και ίσως μας κάνουν σοφότερους σχετικά με την ανανεωμένη έκδοση του Model 3 Performance.

Η ισχύς αναμένεται να ξεπεράσει αυτήν του προ-ανανέωσης μοντέλου

Από όσα μαθαίνουμε, το ανανεωμένο μοντέλο θα φέρει νέους ηλεκτρικούς κινητήρες οι οποίοι θα αποφέρουν ισχύ μεγαλύτερη σε σχέση με προηγουμένως. Θυμίζουμε ότι το προ-ανανέωσης Model 3 Performance προσέφερε ισχύ περίπου 512 ίππων. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι η ίδια η εταιρεία είχε δηλώσει πως πρέπει να περιμένουμε το πιο ισχυρό Μodel 3 όλων των εποχών.

Αεροτομή από ανθρακονήματα και βελτιώσεις σε φρένα και ανάρτηση

Στα της εμφάνισης, οι πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην σχεδίαση, τόσο μπροστά όσο και πίσω. Θα υπάρξουν σχεδιαστικές επεμβάσεις στο διαχύτη, ενώ αναμένεται να δούμε αεροτομή από ανθρακονήματα. Ακόμη, αναμένονται τροποποιήσεις στην ανάρτηση, βελτιώσεις στην αίσθηση του φρένου για σταθερότερο φρενάρισμα, καθώς και νέα ελαστικά που θα το κάνουν πιο σταθερό στην έξοδο των στροφών.

Σύντομα η παρουσίαση του Tesla Model 3 Performance

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως δεν θα δούμε τελικά κάποια έκδοση Ludicrous, ενώ πηγές αναφέρουν πως η επίσημη παρουσίαση της Performance εκδοσης θα γίνει πολύ σύντομα.

CORAL GAS PASXA
fiat