Το ανανεωμένο Tesla Model 3.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Tesla Model 3.

Έρχεται αρχές του 2024 το ανανεωμένο Tesla Model 3 Performance

3.975 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2023)

- Tesla: «Θα είναι «σπέσιαλ» η ανανεωμένη Performance έκδοση»
- Θα μπορεί να κάνει το 0-100 km/h σε λιγότερο από 3,2 δλ.
- Θα έχει νέες ζάντες, μεγαλύτερα φρένα και άλλες αναβαθμίσεις

Tesla: «Θα είναι «σπέσιαλ» η ανανεωμένη Performance έκδοση»

H Tesla προχώρησε στην παρουσίαση του ανανεωμένου Model 3 στις αρχές του φθινοπώρου και σύμφωνα με πηγές κοντά στο στρατόπεδο της Tesla, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2024 θα πρέπει να περιμένουμε την Performance έκδοση του ηλεκτρικού σεντάν, η οποία σύμφωνα με την Tesla θα είναι κάτι «σπέσιαλ».

Θα μπορεί να κάνει το 0-100 km/h σε λιγότερο από 3,2 δλ.

Εκπρόσωπος της Tesla φέρεται να δήλωσε στο carsales.com.au ότι η προηγούμενη έκδοση Performance δεν προσέφερε όλα αυτά που θα μπορούσε και πως η Tesla ελπίζει πως θα διορθώσει τις αστοχίες στην Performance έκδοση του ανανεωμένου μοντέλου. Θυμίζουμε πως το τωρινό Model 3 Performance μπορεί να πετυχαίνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα και να κινείται ηλεκτρικά για πάνω από 500 χιλιόμετρα, άρα περιμένουμε πως το ανανεωμένο Model 3 Performance θα προσφέρει σίγουρα καλύτερες επιδόσεις.


Το ανανεωμένο Tesla Model 3.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Tesla Model 3.

Θα έχει νέες ζάντες, μεγαλύτερα φρένα και άλλες αναβαθμίσεις

Η Performance έκδοση του Model 3 αναμένεται να ξεχωρίζει σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις. Αυτό σημαίνει πως το αυτοκίνητο θα έρχεται με μοναδικές ζάντες, μεγαλύτερα φρένα, ελαστικά υψηλών επιδόσεων, πιο γρήγορο λογισμικό αλλά και κάποιες ξεχωριστές λεπτομέρειες στην εμφάνισή του. Φυσικά, αναμένεται να λάβει και όλες τις αναβαθμίσεις που είδαμε στο ανανεωμένο Model 3. Όσον αφορά την τιμή του, με δεδομένο πως στην Ελλάδα, το Model 3 Long Range κοστίζει από 49.990 ευρώ, η τιμή της Performance έκδοσης υπολογίζεται πως θα αρχίζει περίπου τις 55.000 ευρώ.

ETRANSIT VS ESPRINTER
OPEL