Και να ο λόγος που έχασε το δίπλωμα του
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Και να ο λόγος που έχασε το δίπλωμα του

Με δίπλωμα για 1 ώρα

8.304 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2016)

Νεαρός Νορβηγός έχασε το δίπλωμά του μέσα σε μια ώρα. Δείτε πως τα κατάφερε...

Νορβηγός έχασε την άδεια του διπλώματος αυτοκινήτου, μια ώρα αφού πέρασε τις εξετάσεις πιστοποίησης. Ο λόγος γίνεται για έναν δεκαοκτάχρονο, νέο οδηγό ο οποίος χωρίς να το γνωρίζει, έθεσε ένα νέο ρεκόρ. Του αφαίρεσαν την άδεια οδήγησης πριν καν προλάβει να την αποκτήσει. 
Σύμφωνα με Νορβηγική ιστοσελίδα του Τρόμσο, ο έφηβος πέρασε τις εξετάσεις οδήγησης του στις 9:00 π.μ. και πρόλαβε να συλληφθεί για υπερβολική ταχύτητα στις 09:58 π.μ. Είχε προλάβει να διανύσει 84 χιλιόμετρα μέσα σε 58 λεπτά, ενώ θα έπρεπε βάση ορίου ταχύτητας της συγκεκριμένης οδού που κινούταν να έχει διανύσει 51 χιλιόμετρα. Ως αποτέλεσμα έχασε την άδειά του. Όταν πρόκειται για υπερβολική ταχύτητα, στην Νορβηγία δεν στην χαρίζουν.
Προφανώς το χρονικό διάστημα που η άδεια οδήγησης του νεαρού οδηγού έχει ανακληθεί είναι απροσδιόριστη, το λογικό είναι ότι το παιδί θα πρέπει να δοκιμάσει και πάλι να δώσει εξετάσεις αν θέλει την άδειά του πίσω. Σύμφωνα με την Speeding Europe, οι κυρώσεις για την συγκεκριμένη παράβαση στην συγκεκριμένη χώρα προβλέπουν απώλεια των προνομίων οδήγησης μεταξύ έξι και εννέα μηνών. Θα μπορούσε επίσης να έχει υποβληθεί και σε ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο των 800 ευρώ ή και περισσότερο.

Η Αστυνομία της Νορβηγίας επί το έργο.

Η Αστυνομία της Νορβηγίας επί το έργο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
OPEL