Τo εσωτερικό του Focus ξεχωρίζει για τη σχεδίαση και την υψηλή απτή ποιότητα, η οποία ενισχύεται από τα μαλακά πλαστικά που το καλύπτουν.

Το ταμπλό του Tipo κρίνεται σύγχρονο και καλαίσθητο αισθητικά, ενώ τα υλικά στο ταμπλό ικανοποιούν με την ποιότητά τους.

Στο ταμπλό του Pulsar θα συναντήσουμε στιβαρά υλικά με πολύ προσεγμένο φινίρισμα, ωστόσο θα θέλαμε η οθόνη να έχει λειτουργίες αφής.

Εσωτερικό: Πιο ολοκληρωμένο το Focus

32.241 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2017)

Τo εσωτερικό του Focus ξεχωρίζει για τη σχεδίαση και την υψηλή απτή ποιότητα, η οποία ενισχύεται από τα μαλακά πλαστικά που το καλύπτουν. Παρά τις μικρές ατέλειες, η συναρμογή είναι απόλυτα ικανοποιητική, ενώ η νέα κεντρική κονσόλα με οθόνη αφής εντυπωσιάζει χάρη στη δυνατότητα φωνητικών εντολών, αλλά και την επιβλητική παρουσία της. Παρομοίως, το ταμπλό του Tipo κρίνεται σύγχρονο και καλαίσθητο αισθητικά, με την ανεξάρτητη οθόνη 5 ιντσών να ξεχωρίζει. Τα υλικά στο ταμπλό ικανοποιούν με την ποιότητά τους, η οποία ωστόσο μετριάζεται στο κάτω μέρος του και στα πλαστικά περιφερειακά των θυρών. Αντίθετα, η συναρμογή ικανοποιεί και με το παραπάνω όπως και η εργονομία. Στο Pulsar τέλος, με την πρώτη ματιά αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η στιβαρότητα των υλικών, το προσεγμένο φινίρισμα και η γενικότερη προσοχή που έχει δοθεί κατά τη συναρμογή, καθώς επίσης και η πρακτικότητά του. Από την άλλη θα θέλαμε να υπήρχε οθόνη αφής και να είχε γίνει πιο ευρεία χρήση, μαλακού στην αφή πλαστικού.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
4green