Η ηθοποιός Margot Robbie είναι η πρώτη πρέσβειρα ηλεκτροκίνητου οχήματος της Nissan.

Η ηθοποιός Margot Robbie είναι η πρώτη πρέσβειρα ηλεκτροκίνητου οχήματος της Nissan.

Γνωστή ηθοποιός πρέσβειρα ηλεκτροκίνητου Nissan

2.538 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2017)

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένα σπορ ηλεκτροκίνητο, μια γνωστή ηθοποιός και μια μεταμεσονύκτια αγωνιστική διαδρομή στο παγκοσμίου φήμης Grand Prix του Μονακό;

Η ηθοποιός Margot Robbie είναι η πρώτη πρέσβειρα ηλεκτροκίνητου οχήματος της Nissan. Το πρωτότυπο σπορ αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan BladeGlider αποτελεί μέρος του οράματος της Ευφυούς Κινητικότητας της μάρκας, για το πώς τα αυτοκίνητα πρέπει να οδηγούνται, τροφοδοτούνται, αλλά και να ενσωματωθούν στην κοινωνία. Αξίζει να αναφέρουμε πως αγγίζει τη μέγιστη ταχύτητα των 190 χλμ./ώρα, κάνοντας το 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 5 δλ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε τη Margot Robbie να οδηγεί στις κλειστές στροφές του Μονακό προτού αγωνιστεί με ένα άλλο BladeGlider. Το ζευγάρι των σπορ αυτοκινήτων με απόδοση 272 ίππων, περνούν από το χαρακτηριστικό τούνελ και καταλήγουν στην φινετσάτη πλατεία Καζίνο.
 
Στην ταινία, η πρωταγωνίστρια επιδεικνύει τις θαρραλέες οδηγικές της ικανότητες με το Nissan BladeGlider στην Fairmont, που είναι μία από τις πιο διάσημες φουρκέτες στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το Nissan BladeGlider θα βρίσκεται στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα ανοίξει τις πύλες του στις 7 Μαρτίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
OPEL