Στο ρόλο της πρωταγωνίστριας, η δημοφιλής ηθοποιός Milla Jovovich.

Στο ρόλο της πρωταγωνίστριας, η δημοφιλής ηθοποιός Milla Jovovich.

Η Μilla Jovovich με το CH-R

2.685 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2017)

Η Toyota σκηνοθέτησε ένα φαντασμαγορικό διαφημιστικό σποτ για τη προώθηση του νέου CH-R με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να παίρνει η Milla Jovovich και το αποτέλεσμα να δικαιώνει καινοτομία του νέου Crossover.

Το νέο Toyota C-HR τάραξε τα νερά της κατηγορίας των μικρομεσαίων Crossovers με την έλευσή του, χάρη στην κυριολεκτικά πρωτότυπη και καινοτόμα σχεδίασή του, καθώς και με την διαφορετικότητα σε όλα τα επίπεδα. Σίγουρα κεντρίζει το ανταγωνιστικό ενδιαφέρον των υπόλοιπων εταιρειών και θέτει νέες βάσεις στην εξέλιξη των Crossover.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


H Toyota επέλεξε να ένα ξεχωριστό σποτ για να προωθήσει το νέο της μοντέλο και για τις ανάγκες αυτού επιστράτευσε την διάσημη ηθοποιό Milla Jovovich, η οποία κλήθηκε να περιγράψει τι είναι ικανό να κάνει το C-HR, με έναν διαφορετικό τρόπο.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια, εμφανίζεται σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του βίντεο, ενώ ακούγεται συνεχώς η φωνή της, αφού έχει και το ρόλο της αφηγήτριας. Επίσης, το C-HR κάνει «βόλτες» στο καζίνο και διασκεδάζει σε Club, με το γενικό σενάριο του διαφημιστικού σποτ να είναι εντυπωσιακό.
 
Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green