Η Scout της Volkswagen κατοχύρωσε δεκάδες ονόματα μοντέλων!

Η Scout της Volkswagen κατοχύρωσε δεκάδες ονόματα μοντέλων!

1.496 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2024)

- Δεκάδες ονόματα στη λίστα της Scout.
- Baler, Forma, Harrow και Rallye ανάμεσα σε αυτά.
- Συμφωνία VW-Magna Steyr για την κατασκευή των μοντέλων Scout!
- Ετοιμάζει off-road SUV και pick-up η Scout.

Δεκάδες ονόματα στη λίστα της Scout

H Scout Motors είναι η νέα εταιρεία του Ομίλου Volkswagen και πρόσφατα προχώρησε στην κατοχύρωση δεκάδων ονομάτων, τα οποία πιθανότατα προορίζονται για τα μοντέλα που θα παρουσιάσει στο μέλλον. Συνεργασία της VW με τη Magna Steyr για την κατασκευή των μοντέλων της Scout, ενώ ετοιμάζεται για αρχή off-road SUV και pick-up.

Baler, Forma, Harrow και Rallye ανάμεσα σε αυτά

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, καθ όλη τη διάρκεια του 2023, η Scout υπέβαλε 50 αιτήσεις στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ, πολλές από τις οποίες αφορούσαν ονόματα μοντέλων που ενδεχομένως θα δούμε στο μέλλον. Μεταξύ αυτών είναι τα ονόματα που χρησιμοποίησε η International Harvester όταν κατασκεύασε τον αρχικό Scout μεταξύ 1961 και 1980 και περιλαμβάνουν τα: Scout 80, Scout 800, Scout II, Terra, Traveler και Super Scout. Από κει και πέρα αιτήσεις κατατέθηκαν και για τα Sportstar, Terratar, Trailstar, Travelstar, Aristocraft, Baler, Forma, Harrow, Rallye, Scout Spirit, Scythe, Sno-Star, SR-2, SSII, Swather, Tellus, Terra και Tresher.

Συμφωνία VW-Magna Steyr για την κατασκευή των μοντέλων Scout!

Από κει και πέρα, θυμίζουμε πως πριν από λίγο διάστημα η Volkswagen ήρθε σε συμφωνία με την Magna Steyr (μια αυστριακή εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων και κινητήρων), για βοήθεια στην Scout αναφορικά με την ανάπτυξη των μοντέλων της.

Ετοιμάζει off-road SUV και pick-up η Scout

Κλείνοντας, θυμίζουμε πως ο γερμανικός όμιλος αυτοκινήτων ανακοίνωσε ότι θα επαναφέρει τη μάρκα Scout το 2022 και αργότερα επιβεβαίωσε την κατασκευή ενός εργοστασίου 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη Νότια Καρολίνα για την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων. Ενώ οι λεπτομέρειες έχουν περιοριστεί, η εταιρεία επιβεβαίωσε την ανάπτυξη ενός SUV και ενός pick-up. Ωστόσο όπως φαίνεται τα μοντέλα της Scout θα αναπτυχθούν με τη συμβολή της Magna Steyr.

peugeot
test center