Τα βήματα του καθαρισμού με νανοτεχνολογία

8.310 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/4/2015

Το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας με τη μέθοδο της νανοτεχνολογίας δεν είναι ένα απλό πλύσιμο. Αντίθετα με τις παραδοσιακές μεθόδους πλυσίματος, με τη νανοτεχνολογία ο καθαρισμός γίνεται χωρίς καθόλου νερό, προστατεύοντας άψογα το χρώμα του αυτοκινήτου σας. 


Βήμα 1
Αρχικά το ταλαιπωρημένο και βρώμικο αυτοκίνητό σας απολαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πλύσιμο στο εξωτερικό μέρος του αμαξώματος, όπου οι ειδικοί κάνουν χρήση ειδικών σύνθετων πολυμερών υλικών, τα οποία προστατεύουν σε βάθος το χρώμα, ενώ παράλληλα εγκλωβίζουν τη βρωμιά, αφαιρώντας την χωρίς γραντζουνιές. Τα συγκεκριμένα υλικά πέρα από την αφαίρεση των ρύπων γυαλίζουν παράλληλα το χρώμα, δημιουργώντας μια προστατευτική επίστρωση η οποία διαρκεί για έως και 6 εβδομάδες. 

Βήμα 2
Εν συνεχεία, πραγματοποιείται ο καθαρισμός των τζαμιών, ο οποίος δεν είναι ο τυπικός καθαρισμός που γνωρίζουμε. Και σε αυτό το μέρος του αυτοκινήτου εφαρμόζεται ένα ειδικό προϊόν, το οποίο παρέχει προστασία από το νότισμα και τον στατικό ηλεκτρισμό, ενώ είναι και φιλικό στις φιμέ μεμβράνες. Το υλικό αυτό αφήνει μια προστατευτική επίστρωση στο τζάμι, η οποία λειτουργεί ως μέσο διασποράς του νερού της βροχής, ώστε να απομακρύνεται πιο εύκολα από το τζάμι. 

Βήμα 3
Στο τελείωμα του καθαρισμού, σειρά παίρνουν τα πλαστικά του αυτοκινήτου σας. Σε αυτή τη φάση γίνεται εφαρμογή ενός υλικού που δεν περιέχει πυρίτιο, αφήνοντας ένα ματ τελείωμα, προστατεύοντας τις επιφάνειες από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτινοβολίες, έχοντας και αντιστατικές ιδιότητες, κρατώντας τη σκόνη μακριά από το ταμπλό μακριά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τι επιπλέον μπορείτε να χαρίσετε στο αγαπημένο σας αυτοκίνητο;
• Απομάκρυνση γρατζουνιών
• Καθάρισμα σε τάπητες και υφάσματα
• Περιποίηση δερμάτινων επιφανειών
• Βαφή προστασίας