Εκμεταλλευτείτε τις έξτρα παροχές

6.977 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/6/2016

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και η ευκολία, αποτελούν δύο βασικούς παράγοντες για να επιλέξετε το κατάλληλο συνεργείο για εσάς. Επομένως, καλό θα είναι να τσεκάρετε και τις έξτρα παροχές που συχνά προσφέρουν τα περισσότερα συνεργεία, καθώς είναι πιθανό να έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε υπηρεσίες που θα σας διευκολύνουν ακόμη περισσότερο σε διάφους τομείς.

• Αυτοκίνητο αντικατάστασης
Η παροχή δωρεάν αυτοκινήτου αντικατάστασης είναι μία σημαντική παροχή, ειδικά σε περιπτώσεις κατά τις οποίες το αυτοκίνητό σας πρέπει να παραμείνει στο συνεργείο για πάνω από μία ημέρα, καθώς σας επιτρέπει να επιστρέψετε εύκολα και γρήγορα στην καθημερινότητά σας.

• Παραλαβή-παράδοση
Εξίσου χρονοβόρα μπορεί να αποδειχθεί και η παράδοση ή η παραλαβή του αυτοκινήτου σας από το συνεργείο, χρόνο όμως, που μπορείτε να εξοικονομήσετε αν το συνεργείο που θα επιλέξετε, έχει τη δυνατότητα να αναλάβει το ίδιο την παραλαβή ή και την παράδοση του αυτοκινήτου σας, σε χώρο που εσείς θα επιλέξετε.

• Ευνοϊκή πληρωμή
Ειδικά αυτή την περίοδο, με τα capital controls να συνεχίζουν να υφίστανται, αλλά και με τα οικονομικά δεδομένα όλων μας, να έχουν αλλάξει, η καταβολή του σχετικού κόστους στο συνεργείο, είναι ένα ζητούμενο. Και σε αυτή την περίπτωση όμως, υπάρχουν συνεργεία που μπορούν να σας διευκολύνουν, είτε με απευθείας εισπράξεις από την ασφαλιστική σας εταιρεία, σε περιπτώσεις ατυχήματος, είτε με άλλου τύπου ευκολίες πληρωμής (π.χ. με πιστωτικές κάρτες), ανάλογα και με το μέγεθος του ποσού που θα πρέπει να καταβάλλετε.