Πληθωρική και με σχεδιαστική γλώσσα από μια άλλη εποχή.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πληθωρική και με σχεδιαστική γλώσσα από μια άλλη εποχή.

Καθαρόαιμο Sportscar

3.206 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2017)

Σε δημοπρασία στις ΗΠΑ πωλήθηκε μια εξαιρετικά σπάνια Porsche 959, ένα αυθεντικό αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, έναντι ενός υπέρογκου ποσού και αυτό αποδεικνύει το πάθος κάποιων για οδηγοκεντρικά μοντέλα.

Σε δημοπρασίες ανά τον κόσμο, τα μοντέλα της Porsche προσελκύουν μεγάλη μερίδα κόσμου, όμως οι μεγαλύτερες τιμές πώλησης ανήκουν σε άλλες μάρκες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, έχουμε να κάνουμε με μια Porsche 959, ένα εξαιρετικά περιζήτητο μοντέλο της Γερμανικής φίρμας.

Ο ισχυρός V6 κινητήρας των 2.900cc και απόδοσης 440 ίππων.

Ο ισχυρός V6 κινητήρας των 2.900cc και απόδοσης 440 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Sportscar του 1988 έθεσε ένα παγκόσμιο ρεκόρ πώλησης για το είδος του, καθώς κοστολογήθηκε για 1.960.000 ευρώ, όταν πουλήθηκε τον προηγούμενο μήνα στην Αριζόνα.
Η Porsche κατασκεύασε μόνο 284 μοντέλα, εκ των οποίων τα 29 εξοπλίζονταν με ένα Roll-Cage για πιο αγωνιστική χρήση, αφού ζύγιζαν 220 κιλά λιγότερο από τη βασική έκδοση.
Η 959 θεωρήθηκε ως ένα από τα καλύτερα και πιο εξελιγμένα τεχνολογικά αυτοκίνητα της εποχής εκείνης και άφησε τη σφραγίδα της στην ιστορία της Porsche.

Επομένως αποδεικνύεται πως αυτοκίνητα με οδηγοκεντρικό χαρακτήρα, αναζητούνται ακόμη στην εποχή μας και είναι ικανά να αγγίξουν εξωπραγματικές τιμές. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
skoda