Κλέφτης κόλλησε στο χιόνι.

Κλέφτης κόλλησε στο χιόνι.

Κλέφτης αυτοκινήτου "έμεινε" στο χιόνι

2.531 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2017)

Δύο κλέφτες στον Καναδά πήγαν να διαφύγουν μετά από κλοπή, εγκλωβίστηκαν στο χιόνι και συνελήφθησαν αμέσως.

Παρά την κακοκαιρία, ένας κλέφτης στην British Columbia του Καναδά, αποφάσισε πως είναι καλή ιδέα να κλέψει ένα σπίτι. Γύρω στις 5 τα ξημερώματα, ο δράστης μπήκε στο όχημά του και προσπάθησε φύγει από τον τόπο του εγκλήματος. Ωστόσο εγκλωβίστηκε στο χιόνι, λίγο πιο πέρα από την οικεία που μόλις είχε εισβάλει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Εγκλωβισμένος στο χιόνι, ο κλέφτης ζήτησε την βοήθεια ενός περαστικού. Για κακή του τύχη όμως ο περαστικός ήταν και το θύμα της κλοπής, που μόλις είχε δει το βίντεο από το σύστημα παρακολούθησης που είχε τοποθετήσει στο σπίτι του. Ο ίδιος χωρίς δεύτερη σκέψη κατάφερε να ακινητοποιήσει τον κλέφτη και να καλέσει την αστυνομία.Σύμφωνα με τον αστυνομικό εκπρόσωπο της περιοχής, ο ληστής ήταν αρκετά «γνωστός» στις αρχές. Παρόλα αυτά, την ίδια μέρα εκτυλίχθηκε και άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό.

Στην δεύτερη περίπτωση, ο κλέφτης ήταν ένας καιροσκόπος που είδε ένα Ford Focus που ήταν αναμμένο για να ζεσταθεί. Βλέποντάς το ξεκλείδωτο και αφύλαχτο, αποφάσισε να το κλέψει. Στην περίπτωσή του κατάφερε να οδηγήσει ένα ολόκληρο στενό μέχρι να εγκλωβιστεί και αυτός στο χιόνι.

Παρότι εκείνος φέρθηκε λίγο πιο έξυπνα και προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας, θεώρησε έξυπνη κίνηση να πάρει μαζί του τα κλειδιά και τα χαρτιά του αυτοκινήτου και να τα έχει στις τσέπες του. Η αστυνομία είχε ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό και ένας άνδρας να τρέχει για τη ζωή του μες το χιόνι στις 7 το πρωί τράβηξε εύκολα την προσοχή.

Οι αστυνομικοί αφού βρήκαν πάνω του τα αποδεικτικά στοιχεία, τον συνέλαβαν «κλείνοντας» την υπόθεση.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL