Το στίγμα της αγοράς - Δηλώσεις από μέλη του εξουσιοδοτημένου δικτύου

20.932 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/10/2014

Κουρής – Νομικός Ο.Ε. 

«Καμία ανασφάλεια δεν θα πρέπει να αισθάνονται οι κάτοχοι αυτοκινήτων Mazda, μιας και το εργοστάσιο τους παρέχει πλήρη κάλυψη σε όλους τους τομείς. Το προσωπικό εκπαιδεύεται συνεχώς πάνω στις νέες τεχνολογίες με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά καλά και θα γίνουν ακόμα καλύτερα». 

Αφοί Καλογρίτσα
«Η κάλυψη των εγγυήσεων των μηχανικών μερών και γενικότερα των ανταλλακτικών είναι πλήρης μέσω του εργοστασίου, απλά υπάρχει μια μικρή αλλαγή στην διαδικασία της έγκρισης της. Δεν εγκρίνουμε πλέον εμείς, αλλά η Mazda Αυστρίας. Εξαιρετική όμως είναι και η διαδικασία παραγγελειοδότησης των ανταλλακτικών, με την αποστολή τους να είναι ταχύτατη και χωρίς να γίνεται το παραμικρό λάθος».

Μανώλογλου Νικόλαος ΕΠΕ
«Οι φαν της φίρμας πρέπει να εφυσηχαστούν, μιας και έχουν πλήρη κάλυψη εγγυήσεων, ενώ δεν θα τους λείψει και κανένα ανταλλακτικό. Η αποστολή των τελευταίων γίνεται τάχιστα, κάθε εβδομάδα παρέχοντας ότι ακριβώς χρειάζεται ο πελάτης. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά καλά, ενώ πιστεύω ότι σε ένα με δυο χρόνια θα δούμε και τα νέα μοντέλα Mazda στις ελληνικές εκθέσεις».