Κορυφαίο ποιοτικά το εσωτερικό του Citroen C4 μιας και καλύπτεται από μαλακό αφρώδες υλικό με άριστη συναρμογή. Η σχεδίαση είναι λίγο λιτή, αλλά δεν προβληματίζει.

Μοντέρνο στη σχεδίαση, με καλή συναρμογή και καλή εργονομία το εσωτερικό του Ford Focus.

Εργονομικό, πρακτικό και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής το εσωτερικό του Toyota Auris. Ξεχωρίζει η οθόνη με τα πλήκτρα αφής που παραπέμπει σε tablet.

Εσωτερικό: Μοντέρνα και ποιοτικά

130.091 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/11/2015

Υψηλή είναι η ποιότητα κατασκευής και των τριών μοντέλων στο εσωτερικό. Το Citroen C4 σε κερδίζει με το παχύ και αφρώδες υλικό στο ταμπλό και το προσεγμένο φινίρισμα, ωστόσο είναι λιτό στη σχεδίαση. Από την άλλη καλό είναι το φινίρισμα, ενώ ο διάκοσμος αναβαθμίζεται από τις επενδύσεις αλουμινίου, όπως και το χρώμιο στους αεραγωγούς. Μοναδική ίσως παραφωνία αποτελεί το μεγάλης διαμέτρου τιμόνι, το οποίο από την άλλη διαθέτει επίπεδο κάτω μέρος που εμπλουτίζει τον λιτό διάκοσμο της καμπίνας. Εργονομικά δεν έχεις να τους προσάψεις κάτι σημαντικό.
Ο θάλαμος των επιβατών του Ford Focus, στη συνέχεια, ξεχωρίζει για την μοντέρνα του αισθητική και την high-tech κεντρική κονσόλα με την μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων. Καλή είναι η ποιότητα κατασκευής, παρότι δεν λείπουν κάποιες μικροατέλειες φινιρίσματος, ενώ μαλακά και αφρώδη πλαστικά καλύπτουν ένα μεγάλο τμήμα του ταμπλό, προσδίδοντας μια έξτρα νότα πολυτέλειας. Όμορφος και ευανάγνωστος είναι επίσης ο πίνακας οργάνων, η συνολική εργονομία απροβλημάτιστη, ενώ ικανοποιητικοί και εδώ οι χώροι για την αποθήκευση μικροαντικειμένων.
Τέλος, αντίστοιχη καλής ποιότητας είναι και η καμπίνα του Toyota Auris όπου από την πρώτη στιγμή η εξαιρετική εργονομία και πρακτικότητα, έρχονται για να κερδίζουν την προτίμηση των επιβαινόντων. Σχεδιαστικά, το ταμπλό είναι εντελώς κάθετο δίνοντας περισσότερο «αέρα» για τα γόνατα των επιβατών εμπρός, ενώ όλα τα λεφτά είναι η μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα με τα πλήκτρα αφής που παραπέμπουν σε σύγχρονο tablet.