Κράτησε το κιτρινόμαυρο στοιχείο στις νέες Technica TEC 2.6 ζάντες.

Ένας ιδιώτης αποφάσισε ότι η περιποίηση της AMG έχριζε βελτίωσης.

Mercedes-AMG C63 με ζάντες Forgiato!

2.700 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2018)

Ένας ιδιοκτήτης αποφάσισε πως οι ζάντες της C63 Edition 1 που οδηγούσε ήθελαν αναβάθμιση. Ο κύριος απευθύνθηκε στην Forgiato. Ιδού το αποτέλεσμα.

Όταν η Mercedes λανσάρει ένα νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων, το προσφέρει συχνά με την έκδοση Edition 1. Το ίδιο έκανε με την AMG C63 coupe, προσφέροντας την σε χρώμα matte γκρι με κίτρινες λωρίδες για πιο σπορτίφ στιλ.
Η περιποίηση της Mercedes συνεχίζεται και στους τροχούς καθώς προσφέρει με 19άρες ζάντες αλουμινίου με κιτρινόμαυρο χρώμα για να ταιριάζει με το υπόλοιπο αμάξωμα. Ωστόσο, ένας ιδιώτης αποφάσισε ότι η περιποίηση της AMG έχρηζε βελτίωσης και έτσι απευθύνθηκε στην γνωστή εταιρεία Forgiato.

H εταιρεία δεν ήθελε να διαφοροποιηθεί από την Edition 1 της Mercedes και αποφάσισε να μην αλλάξει τα χρώματα, για αυτό και κράτησε το κιτρινόμαυρο στοιχείο στις νέες Technica TEC 2.6 ζάντες ενώ ο ιδιώτης αποφάσισε να τις συνδυάσει με κεραμικά φρένα για να μπορούν να ελέγχουν καλύτερα την «ορμή» του twin turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων που μπορεί και κάνει τα 0-96 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.

Πώς σας φαίνεται;
 

TI LINGLONG AGORAZO
skoda