Ο κύριος Απόστολος Μαυράκης – Τεχνικός υπεύθυνος προϊόντων της Michelin για Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία μας είπε κάποια χρήσιμα πράγματα για το ελαστικό Primacy4.

Michelin Primacy4: Προσφέρει περισσότερα χλμ.

2.649 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2019)

To Primacy4 της Michelin δοκιμάστηκε στο 1o LIVE test ελαστικών. Ας δούμε τι λέει o κύριος Απόστολος Μαυράκης – Τεχνικός υπεύθυνος προϊόντων της Michelin για Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία σχετικά με τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου ελαστικού.

Χάρη στα ελαστομερή τελευταίας γενιάς, το νέο ελαστικό MICHELIN PRIMACY 4, προσφέρει υψηλό επίπεδο πρόσφυσης στο βρεγμένο οδόστρωμα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο, χωρίς συμβιβασμούς στη διάρκεια ζωής.
 
Για τους οδηγούς που χρησιμοποιούν καθημερινά το αυτοκίνητό τους, το Michelin Primacy4 είναι ένα ελαστικό με απόλυτη ισορροπία επιδόσεων, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο οδόστρωμα. Κορυφαίες επιδόσεις που διαρκούν μέχρι το τέλος της ζωής του ελαστικού!
 
Όπως έχουν δείξει ανεξάρτητες δοκιμές του διεθνούς οργανισμού DEKRA, σε σύγκριση με τους βασικούς του ανταγωνιστές, το νέο MICHELIN PRIMACY 4 προσφέρει περισσότερα χιλιόμετρα, επιβεβαιώνοντας στην πράξη τη στρατηγική του Ομίλου της Michelin να σχεδιάζει ελαστικά με επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο. Έτσι, η Michelin προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να οδηγούν με ασφάλεια, καθόλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού, μέχρι, δηλαδή, να φτάσει το νόμιμο όριο του δείκτη φθοράς στα 1,6 χιλιοστά.

Πατήστε «Επόμενη Σελίδα» για να επιστρέψετε στο 2ο Live Mega Test Ελαστικών!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ford
fiat