Αποστολή στο Παρίσι για να δούμε το ανανεωμένο Nissan Qashqai

31.477 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2024)
Συνολικά, στα δικά μας μάτια, οι αλλαγές δίνουν ένα πιο φουτουριστικό παρουσιαστικό στο ανανεωμένο Qashqai, θυμίζοντας αρκετά το αμιγώς ηλεκτρικό Ariya και δίνοντας την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα ό
2 Φωτογραφίες »

Συνολικά, στα δικά μας μάτια, οι αλλαγές δίνουν ένα πιο φουτουριστικό παρουσιαστικό στο ανανεωμένο Qashqai, θυμίζοντας αρκετά το αμιγώς ηλεκτρικό Ariya και δίνοντας την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα όχημα με μπόλικη τεχνολογία πάνω του.

Το Nissan Qashqai είναι διαχρονικά το πιο επιτυχημένο εμπορικά SUV μοντέλο στη χώρα μας και πιθανότατα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα οικογενειακά SUV. Η νέα, 3η του γενιά παρουσιάστηκε την άνοιξη του 2021, που σημαίνει ότι δεν έχει κλείσει καλά καλά 3 χρόνια, και στα μάτια μας δείχνει ακόμη μοντέρνα και φρέσκια. Ωστόσο, παρόλα αυτά, η Nissan αποφάσισε να του δώσει ένα επιπλέον αισθητικό, τεχνολογικό και ποιοτικό boost, και έτσι να του εξασφαλίσει ένα σημαντικό προβάδισμα απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό.


Το AutoΤρίτη, λοιπόν, ήταν παρόν στην αποκάλυψη του νέου Qashqai σε μια σχεδόν prive παρουσίαση στο Παρίσι, στην οποία κάτω από άκρα μυστικότητα είχαμε την δυνατότητα να το δούμε από κοντά και να κάνουμε μια πρώτη επαφή, όπως επίσης να μιλήσουμε με τα στελέχη της μάρκας για το μέλλον της.
 

Σελίδα 1Επίσημο: Στο Παρίσι για το ανανεωμένο Nissan Qashqai (+video)
Σελίδα 2Αποστολή στο Παρίσι για να δούμε το ανανεωμένο Nissan Qashqai
Σελίδα 3Σχεδίαση: Φουτουριστικό και άμεσα αναγνωρίσιμο
Σελίδα 4Τεχνολογία: Περισσότερα συστήματα ασφαλείας και πιο εξελιγμένο infotainment
Σελίδα 5Εσωτερικό: Ενέσεις πολυτέλειας στην καμπίνα και πιο χοντρά τζάμια για καλύτερη ηχομόνωση
Σελίδα 6Νέο ηλεκτρικό Micra με προσιτή τιμή και ακόμα 18 ηλεκτρικά μοντέλα Nissan την επόμενη 5ετία
MIKRA VANS LEASING
test center