Εσωτερικό: Ενέσεις πολυτέλειας στην καμπίνα και πιο χοντρά τζάμια για καλύτερη ηχομόνωση

31.475 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2024)
Στο εσωτερικό η εικόνα είναι λίγο πολύ γνώριμη, καθώς έχει κρατηθεί ο διάκοσμος του τωρινού μοντέλου και θα ικανοποιήσει και τους απαιτητικούς, χάρη στα νέα ακριβά υλικά και τη στιβαρή συναρμολόγησή τ
3 Φωτογραφίες »

Στο εσωτερικό η εικόνα είναι λίγο πολύ γνώριμη, καθώς έχει κρατηθεί ο διάκοσμος του τωρινού μοντέλου και θα ικανοποιήσει και τους απαιτητικούς, χάρη στα νέα ακριβά υλικά και τη στιβαρή συναρμολόγησή τους.

Αφήνοντας την εξωτερική σχεδίαση και περνώντας στο εσωτερικό η εικόνα είναι λίγο πολύ γνώριμη, καθώς έχει κρατηθεί ο διάκοσμος του τωρινού μοντέλου, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής που δίνουν τον τεχνολογικό παλμό.


Η οθόνη να αναφέρουμε πως είναι νέα και ικανοποιεί με την απόκριση και την ευκρίνειά της. Χαρακτηριστικά βλέπεται την απεικόνιση από τις 8 κάμερες για το παρκάρισμα
3 Φωτογραφίες »

Η οθόνη να αναφέρουμε πως είναι νέα και ικανοποιεί με την απόκριση και την ευκρίνειά της. Χαρακτηριστικά βλέπεται την απεικόνιση από τις 8 κάμερες για το παρκάρισμα


Πάντως, η οθόνη να αναφέρουμε πως είναι νέα και ικανοποιεί με την απόκριση και την ευκρίνειά της, ενώ η απτή ποιότητα θα ικανοποιήσει και τους απαιτητικούς, χάρη στα ακριβά υλικά και τη στιβαρή συναρμολόγησή τους. Μάλιστα η Nissan αναβάθμισε ποιοτικά το Qashqai, ανάλογα της έκδοσης, με ενθέσεις από αλκάνταρα, αλλά και νέο ατμοσφαιρικό φωτισμό. Η αλλαγή που δεν είναι εμφανής και σύμφωνα με τη Nissan θα αναβαθμίσει όλη την εμπειρία του χρήστη είναι τα πιο χοντρά τζάμια που προσφέρουν ακόμη καλύτερη ηχομόνωση, σε ένα Qashqai που να μην ξεχνάμε πως ήδη είναι από τα πιο ήσυχα μοντέλα της κατηγορίας. Οι χώροι τέλος, έμειναν αναλλοίωτοι, οι οποίοι όπως γνωρίζουμε είναι άνετοι για 5 ενήλικους και τις αποσκευές τους.

Μετά το καλοκαίρι στις εκθέσεις με τα ίδια κινητήρια σύνολα

Το ανανεωμένο Qashqai θα κάνει το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά μετά το καλοκαίρι με τα υπάρχοντα κινητήρια σύνολα. Πιο συγκεκριμένα αρχικά θα λανσαριστεί με τα ήπια υβριδικά σύνολα 140 και 158 ίππων με βάση τον 1.300άρη τούρμπο κινητήρα, ενώ αργότερα θα δούμε και το full hybrid e-Power ανανεωμένο Qashqai.
Σχετικά με τις τιμές του ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη εκτίμηση, παρά μόνο η πρόθεση της Nissan να διατηρηθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στα επίπεδα που βρίσκονται τώρα.  Θυμίζουμε πως ξεκινάει από τα 25 χιλιάδες ευρώ, μια καλή τιμή για τα δεδομένα της κατηγορίας.
 

Σελίδα 1Επίσημο: Στο Παρίσι για το ανανεωμένο Nissan Qashqai (+video)
Σελίδα 2Αποστολή στο Παρίσι για να δούμε το ανανεωμένο Nissan Qashqai
Σελίδα 3Σχεδίαση: Φουτουριστικό και άμεσα αναγνωρίσιμο
Σελίδα 4Τεχνολογία: Περισσότερα συστήματα ασφαλείας και πιο εξελιγμένο infotainment
Σελίδα 5Εσωτερικό: Ενέσεις πολυτέλειας στην καμπίνα και πιο χοντρά τζάμια για καλύτερη ηχομόνωση
Σελίδα 6Νέο ηλεκτρικό Micra με προσιτή τιμή και ακόμα 18 ηλεκτρικά μοντέλα Nissan την επόμενη 5ετία
SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
test center